Sportovnější auto pro studenta.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Sportovnější auto pro studenta.

Příspěvek od Snowman000 »

U mna osobne by to vyhrala 330ci, ale urcite by som sa porozhliadol aj po Honde Civic 7G Type-R, alebo Honde Accord 2,4i-VTEC ...
Za tu cenu by sa mohol najst slusny kus...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Type-R není na 40tkm ročně dobrá volba...
2.9T RWD
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

šmoula: to jsou ještě zatím u něj takové ty předsevzetí, že už se začnu učit, ať jsem pak klidný :-D Svaťák to jistí :-D

Jinak Golf V GTI DSG fakt ne, to není provozně auto pro studenta, vím o čem mluvím :-D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Z toho výběru, co tady napsal, tak bych bral E46, ale asi bych neunesl image toho auta. A vzhledem k tomu, že počítá s nájezdem klidně kolem dvou kil, tak myslím, že ta 12-13 tisíc ojro nějaká 330i E90 v socce s trošku větším nájezdem půjde sehnat...
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak koukám na mobile.de a 330i E90 za tu cenu nepůjde, ale 325i ano a celkem hezké kousky... A aspoň to auto nemá cikánskou image jako E46
speedy.kh
Autoškolák

Příspěvek od speedy.kh »

šmoula: Máš pravdu, že Oktavia je lift, osobně se v tom zas tak nevyznám, resp. nevidím rozdil mezi 3er sedan a Oktávii nějaké karosářské rozdíly :D Moje okta je nýní kombajn. Resp. 4x4 se ani jinak nedělá.

Jacík: Díky! Takovýto názor člověka co s nějakým podobnym autem jezdil velmi cením! Ted jsem Focuse chvíli studoval, ale mam opět můj osobní problém, nelíbí se mi ten oranžovej recaro interier... Za to v RSu, je už hezkej!

šmoulo.. Všimni si že jsem napsal lehká příprava, už jsem skončil :D

Vrooom: Myslím si to také, na OII mám průměr 7l/100, holt jsem akčnější řidič, na Focusu myslím že budu mít tak 12 ;)

Snowman000: 330Ci je snad jediné auto, které se mi líbí ikdyž je starší.. Hlavní je M-Paket II. Civic 7G Type-R - Ten se mi nelíbí, není to už uplně takové "manažerské" auto které bych více méně potřeboval aby taky trochu mé auto splnovalo, když už Civic, tak ten novější "ufo".. Accord se mi nelíbí, ani nesplnuje takové sportovní očekávání..

Vasco: Díky za reakci. Máš pravdu, u té e46 mě sere, že to má každý lempl a čabajka ze střední avšak sice v sedanu či touru někteří kompakta 1,6ky 1,6ky ušmoulaný za 100tis.. A pěkná 330Ci e46 je za 200+ ale kdo to na prnví pohled pozná že.. :(

Nyní zde padla i nepřímá otázka na výbavu - holobyt nechci, ale full to také být nemusí.

Co požaduji:

Xenony
Automatická klimatizace
Tempomat
El. okna
Navigace - ta je u mě ale podmínkou jen u některých aut, např. u e46 bych jí ani nechtěl, načež pak u e90 je nutnost, zkrátka ta palubka e90 bez navi je hrozná..

Díky za všechny reakce, to jsem ani neočekával!
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

No konečně někdo, komu se E90 bez iDrivu hnusí... :-) Áleluja... :-D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

A vůbec, já bych vzal 120i vo fullke a je to :-)

Dát na to nějaké hustokola a kára jak víno :-)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Ser na image, na tu to nejezdí :) 330Ci je stále krásné auto a v pěkném stavu ho lidi dokážou ocenit
Ain´t nobody got time for that
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

charger píše:Ser na image, na tu to nejezdí :) 330Ci je stále krásné auto a v pěkném stavu ho lidi dokážou ocenit
Naprosty suhlas :) To auto si kupijes pre seba a nie pre inych a jazda za to stoji ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět