Za to už je 7 bodů?řidičBOB píše: předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).

Za to už je 7 bodů?řidičBOB píše: předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).
Já teda na předjíždění v křižovatkách seru, ale měl jsem za to, že to zákon umožňuje, když jedu na hlavní... Mýlím se nebo jsem si nevšim něčeho jiného?řidičBOB píše:tak, tak...v konečné fázi by to mohlo dopadnout i tak, že fabiatik vy vyfásnul flastr za nedání přednosti (BPN do 2500,- + 4 body) a rencek za předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).
jj, zpřísnilivasco píše:Za to už je 7 bodů?řidičBOB píše: předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).Já měl jen 6
za to řvoucí dítě?KFL píše:7 bodů za předjíždění na místě, kde je to zakázaný? Jak je teda možný, že žena předjížděla na mostě přes plnou, policajti jí honili s majákem a dostala to za 2 kila? Udělat to já, tak jsem totálně v čudu.
Na její "omluvu" - přejížděné auto jelo 30 km/h, půlkou auta přes krajní čáru, blikalo doprava a řvalo jí v autě dítě. Samo dostala vynadáno ještě ode mě.
Předjíždění přes plnou není předjíždění v případech ve kterých je to zákonem zakázáno, ne?KFL píše:7 bodů za předjíždění na místě, kde je to zakázaný? Jak je teda možný, že žena předjížděla na mostě přes plnou, policajti jí honili s majákem a dostala to za 2 kila? Udělat to já, tak jsem totálně v čudu.
Na její "omluvu" - přejížděné auto jelo 30 km/h, půlkou auta přes krajní čáru, blikalo doprava a řvalo jí v autě dítě. Samo dostala vynadáno ještě ode mě.