Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše: předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).
Za to už je 7 bodů? :-D Já měl jen 6 :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jo, všecko jde nahoru :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

řidičBOB píše:tak, tak...v konečné fázi by to mohlo dopadnout i tak, že fabiatik vy vyfásnul flastr za nedání přednosti (BPN do 2500,- + 4 body) a rencek za předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).
Já teda na předjíždění v křižovatkách seru, ale měl jsem za to, že to zákon umožňuje, když jedu na hlavní... Mýlím se nebo jsem si nevšim něčeho jiného?

edit: A jo, přechod \:D/
Naposledy upravil(a) aikoN dne stř 23 lis 13:19, celkem upraveno 1 x.
Rychlost zabíjí!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

to samozřejmě umožňuje, pokud jsi na hlavní nebo se jedná o světelně řízenou křižovatku. Předjíždění na přechodu pro chodce se ale nesmí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

vasco píše:
řidičBOB píše: předjíždění v místech, kde je to zákonem zakázáno (5000-10000 ve správním + ztráta ŘP 6m-1rok + 7 bodů).
Za to už je 7 bodů? :-D Já měl jen 6 :D
jj, zpřísnili :-) Já to kdysi uhrál na 500 bez bodu. Poldové byli rozumní a uznali, že se přehlédli a předjížděná Fabie jela asi 40km/h a měla vyhozenej pravej blinkr, takže jsem ji správně považoval za překážku provozu, případně odbočující nebo zastavující vozidlo... Takže jsme se férově domluvili, že já potřebuju papíry, oni zase vykázanou činnost, tak mi to napsali za 500 za nějakej nebodovanej přestupek :-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

to je férová domluva ;-)
Já se snažím tyhle přestupky, kde je zákaz řízení, nepáchat :ymblushing:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

jj, kluci byli dobří. Nejdřív si hráli na drsňáky (respektive jeden byl drsnej, klasika hodnej a zlej polda :-D ), ale když pochopili, že zákaz předjíždění si nenechám přišít ani náhodou, tak ten hodnej polda nabídnul, jestli zaplatím aspoň 500 bez bodu. A to by byla z mé strany sviňárna to nepřijmout :-)

Já se tomu v poslední době taky vyhýbám, jezdím i trochu pomaleji než dřív. Ale když je 23:00, kilometrová rovinka, v protisměru nikdo a jedu za Fabkou 75-80km/h, tak bych neodolal asi ani teď :-)
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

7 bodů za předjíždění na místě, kde je to zakázaný? Jak je teda možný, že žena předjížděla na mostě přes plnou, policajti jí honili s majákem a dostala to za 2 kila? Udělat to já, tak jsem totálně v čudu.

Na její "omluvu" - přejížděné auto jelo 30 km/h, půlkou auta přes krajní čáru, blikalo doprava a řvalo jí v autě dítě. Samo dostala vynadáno ještě ode mě :).
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

KFL píše:7 bodů za předjíždění na místě, kde je to zakázaný? Jak je teda možný, že žena předjížděla na mostě přes plnou, policajti jí honili s majákem a dostala to za 2 kila? Udělat to já, tak jsem totálně v čudu.

Na její "omluvu" - přejížděné auto jelo 30 km/h, půlkou auta přes krajní čáru, blikalo doprava a řvalo jí v autě dítě. Samo dostala vynadáno ještě ode mě :).
za to řvoucí dítě? :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

KFL píše:7 bodů za předjíždění na místě, kde je to zakázaný? Jak je teda možný, že žena předjížděla na mostě přes plnou, policajti jí honili s majákem a dostala to za 2 kila? Udělat to já, tak jsem totálně v čudu.

Předjíždění přes plnou není předjíždění v případech ve kterých je to zákonem zakázáno, ne?
Odpovědět