Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Tak já věřím tomu, že pokud tu 55kw verzi chipneš, tak se dostaneš někam k 90 koním a to s takovýmhle prdítkem bude na jízdu po městě stačit. Bude to podobné jako Saxo VTR, které rozhodně marně nejezdí.
// samozřejmě pouze výkonově. Podvozkem i charakterem bude Saxo jinde...
// samozřejmě pouze výkonově. Podvozkem i charakterem bude Saxo jinde...
2.9T RWD
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
chipem ze 75 na 90 koní? to je o 20% nahoru, tomu se mi věřit moc nechce, ale možné to je, nemám s chiptuningem zkušenosti.
No, jediné čipované auto, které jsem kdy řídil, byl dieselový Trafic po cestě do Torina na MS v lukostřelbě. Strávili jsme čtyři hodiny v německém servisu kvůli jakési součástky, která ovládá turbo nebo co (už si to přesně nepamatuju, vím, že na jedné straně do toho šly kabely a na druhé z toho šly hadice) a to ještě bylo štěstí, že to auto bylo dosud v záruce a že ten díl měli skladem
A podvozek Citigo je dost měkký, viz losí test A-klasse (no možná ne tak moc, ale stejně)
No, jediné čipované auto, které jsem kdy řídil, byl dieselový Trafic po cestě do Torina na MS v lukostřelbě. Strávili jsme čtyři hodiny v německém servisu kvůli jakési součástky, která ovládá turbo nebo co (už si to přesně nepamatuju, vím, že na jedné straně do toho šly kabely a na druhé z toho šly hadice) a to ještě bylo štěstí, že to auto bylo dosud v záruce a že ten díl měli skladem
A podvozek Citigo je dost měkký, viz losí test A-klasse (no možná ne tak moc, ale stejně)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
20% nejde pouze chipem. U atmosféry
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Vy jste se s tím Mouchou definitivně zblázniliHondaMan píše:Asi si to také půjdu někam projet. Mám pocit, že třídvéřový Up! v plné polní s "nejsilnějším" motorem na mě už čeká
btw. Doufám že na to nějaký slušný úpravce udělá Chipa s Dalem
edit: Tak jsem si to hodil do konfigurátoru a za 260tkč v metle, na hlínách se sportpaketem, zadními parkovacími sensory ( )... Prostě Ctrl+A výbava bez ESP
Už se těším
Taky mam ten pocit
Chipovat atmo tříválec o 15k a ještě objednávat takovou věc se sportpaketem To má z toho Fiata, už se definitivně zbláznil
Chipovat atmo tříválec o 15k a ještě objednávat takovou věc se sportpaketem To má z toho Fiata, už se definitivně zbláznil
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U litrového atmo motoru?? Nesmyslbloody cardinal píše:chipem ze 75 na 90 koní? to je o 20% nahoru, tomu se mi věřit moc nechce, ale možné to je, nemám s chiptuningem zkušenosti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je atmo? Mi někdo říkal že to bude mít turbíčko... V tom případě to nechci, protože to nepůjde nachipovat na 90Hp
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tříválcové turbo? No, asi to bude čím dál, tím častější motorizace a to nejenom pro tuto kategorii aut
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No šak si vem třeba smarta v té nejsilnější motorizaci, to je taky tříválcový turbíčko a jede to jako z praku. Do těhle pidi aut s 3válcovým turbem nemám nejmenší problém, navíc když se to načipuje, tak pak budeš king of da semaforřidičBOB píše:tříválcové turbo? No, asi to bude čím dál, tím častější motorizace a to nejenom pro tuto kategorii aut
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, když je trošku navlhlo, tak XFR na zimákách pozávodí i hátépéčko Takže wo tom to není
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time