Univerzální DO k TV

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
vasco
Letec

Univerzální DO k TV

Příspěvek od vasco »

Máte někdo zkušenosti s něčím takovým? http://www.alza.cz/logitech-harmony-rem ... 255710.htm

Jen abych si zapnul ráno televizi, tak musím šáhnout na tři ovladače - jedním zapnu TV, druhým zapnu zesilovač, do kterého jde zvuk z TV, třetím navolím program na UPC STB a je to jaksi dost nepohodlné. Jen vůbec nevím, jestli skutečně budu moct pak hodit všechny tři do šuflete a používat jen ten Logitech. Bylo by naprd se nedostat třeba k nějaké funkci a hledat pak origo ovladač... :-/
šmoula
Mistr volantu

Re: Univerzální DO k TV

Příspěvek od šmoula »

S ovladačem zkušenost nemám, ale neuvažoval si nad tímhle? Pokud má tvoje telka vstup na CI kartu a DVB-C tuner, tak by ti pak odpadlo použití ovladače pro set top box :-)

Viz. odkaz níže.

http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm
2.0i 107kW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ajo, to vypadá skvěle, protože většinu funkcí telky zmáknu i s ovladačem recieveru, takže by mi opravdu zůstal jen jeden ovladač. Díky za radu.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

A mám s tím i osobní zkušenost a funguje to naprosto bez problému. Řešil jsem podobnou věc, nakonec se tohle řešení ukázalo jako naprosto nejjednušší...
2.0i 107kW
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

Logitech Harmony mám doma někdy od července a upřímně nechápu, proč jsem ho nekoupil už dávno. Funguje výborně, nastavení jednoduchý, jsem fakt spokojenej.
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

jojo, funguje to..ja mel levnejsi nejaky a slo to s nim taky...ten Logiotech je v tomhle docela ikona, tak to pujde jeste lepe urcite, jen se mi nechce zatim vyhazovat tolik penez za to... (myslim teda ty lepsi modely kolem 2k, kdyz uz, tak uz :)) )
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Sme taky jedem kdysi měli, ani nevim kde je mu konec :) Bylo programovatelné a tuším, že s ním nikdy nebyl problém :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět