BMW 3 F30
Re: BMW 3 F30
No hlavně nevidím nikde příplatkovou volbu "hlasové ovládání" u BMW F30...
Jinak já - Metaliza, kůže, dřevo a jediný paket co tam maj a jste na 170+, k tomu Navi 60+ automat 50+ a je to 280+!!! a to jsem si nic moc nevymýšlel!!!
Jinak já - Metaliza, kůže, dřevo a jediný paket co tam maj a jste na 170+, k tomu Navi 60+ automat 50+ a je to 280+!!! a to jsem si nic moc nevymýšlel!!!
já bych právě na kůži dost ušetřil, protože kombinace látka/kůže, která mi sedí víc, je u modern line v ceně
no ale to sou akademické debaty v mojí situaci
no ale to sou akademické debaty v mojí situaci
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Nejraději bych to taky vzal Ctrl+A a jen si pár položek odškrtal, ale tak jsem si řek, že budu skromný a stejně jsem na nějakých 1,650mio za 335i...
Podlehl jsem vašemu nadšení a šel to také zkusit. Skončil jsem hned u prvního kroku, kdy jsem zjistil že nejde zvolit imola rot a já se celou dobu budu muset na tu obludnost koukat.
Takže já jsem ušetřil nejvíce
Takže já jsem ušetřil nejvíce
2.9T RWD
Vasco: To stříbro tam máš děsný Fujky, sem si myslel, že jsi teda větší kabrňák
Já si ho složím asi až zítra, nejspíš 320d - páč to je nejlepčejší
Já si ho složím asi až zítra, nejspíš 320d - páč to je nejlepčejší
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Deli: taky mě tam štve, ale bez něj mi to nešlo Musí to dycky nějak zmastit, třeba jako ty barevné linky ve sport-line...
z toho vyrosteExFun píše:manuál?
Uz jsem z toho spis odrost:) S8 je tvuj prvni automat, ne?:-) ja uz mam treti a tak nejak se citim mlad a svezi a chcu se naucit meziplyny:-)