Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
nekasírují...pražské hlídky PČR, které používají PL3 nikdy nekasírují - pouze fotí a předvolávají.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mě spíš překvapuje to využití techniky: k čemu je hlídce, která má O1 s Ramerem, ještě PL3?siol.a píše:Tam se jim libi, Mekac kousek, vyjezd z mesta mezi polema a skladkou, idealni misto pro vykonavani dohledu nad dodrzovanim rychlosti.
BTW: to omezení na 80 je pěkná sviňárna - prý je to opatřetí proti hluku, ale nějak si nevybavuji, že v okolí jsou nějaká hustě obydlená místa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jak je na tý fotce vidět ten nadjezd v pozadí, tak na ňom nahoře sem už dvakrát viděl městapo s přístrojem v ruce/na jednonožce.... poprvé sem tam měl skoro kilo, už je to skoro dva roky a nic nepřišlo, snad už nic nepřijde, podruhý už to bylo předpisově....řidičBOB píše:Dnes ráno D8
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
BOB: využití techniky jsem si také všiml
Pár set metrů od dálnice je pár obydlených domů, tak asi kvůli nim.
Pár set metrů od dálnice je pár obydlených domů, tak asi kvůli nim.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak - tohle je místo výhradně pro PČR.pavproch píše:...dvakrát viděl městapo s přístrojem v ruce/na jednonožce.... poprvé sem tam měl skoro kilo, už je to skoro dva roky a nic nepřišlo, snad už nic nepřijde, podruhý už to bylo předpisově....
Problémem PL3 je, kromě toho, že se s tím blbě měří, foťák - pokud se jim už něko podaří změřit, tak je ještě 50% šance, že to ten Olympus nepobere
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A navíc mne nasral, že nedal ani výstřelHondaMan píše:BOB: využití techniky jsem si také všiml
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mno, já na tom mostě prostě viděl uniformy, taxem si automaticky myslel, že městapo, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nene...to si obvykle hraje o kousek níž
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mimo skladky par domu na okraji Brezinevsi a Dablic. S takovou by se mohla omezit rychlost kdekoli.řidičBOB píše:Mě spíš překvapuje to využití techniky: k čemu je hlídce, která má O1 s Ramerem, ještě PL3?siol.a píše:Tam se jim libi, Mekac kousek, vyjezd z mesta mezi polema a skladkou, idealni misto pro vykonavani dohledu nad dodrzovanim rychlosti.
BTW: to omezení na 80 je pěkná sviňárna - prý je to opatřetí proti hluku, ale nějak si nevybavuji, že v okolí jsou nějaká hustě obydlená místa
Osobne mam jeste radsi omezeni o kus bliz do centra u sjezdu na Kbelskou, kde je 50km/h. Nastesti se tam zatim, zda se, nemeri.
Když se ochladilo, tak se jen vozí v autě a kasírují si to sami.řidičBOB píše:nene...to si obvykle hraje o kousek níž
http://www.youtube.com/watch?v=BGDruqgph2o