VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
metaljohn
Mistr volantu

Re: VZKAZY

Příspěvek od metaljohn »

Frajerům ve IV. Golfu s čirejma zadníma lampama: To jste se vyznamenali, vy vesničtí závodníci. Předjíždění v obci je fakt machrovina B-) Nejdřív se kolem mě prohnali v jedné obci asi 80-90, za obcí jsem si zrychlil na svou cestovní rychlost 120 a za chvíli je dohnal, jak jeli tak 90 (???). Tak jsem je normálně předjel a v první obci se mi nalepili na prdel (neměli kde předjet). Zato v další obci mi to zas ukázali :D
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

tykovy me taky seoru, co se v obci vlecou 40, takze zdrzuji a pak jedou kilo dvacet, takze je nema smysl predjizdet nebo bych je nakonec brzdil ja....to je dost neresitelna situace tohle a jsem z toho vzdy na prasky :)
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

Caddy : =)) :-bd
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

caddy: tak tebe předjížděj už jen proto, aby se ti koukli na auto z boku a pak přes zrcátko i ze předu :D
Niko nadžanel ko kerdža
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Pickuper píše:caddy: tak tebe předjížděj už jen proto, aby se ti koukli na auto z boku a pak přes zrcátko i ze předu :D
mne predjizdi zpravidla fabky z kopce. A pak do kopce ja je.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tak trhnout tříhrnkovou fabkou něco, co má těměř 3x víc válců je hozená rukavice :)) prostě výkon doženeš odvahou a silnice s kopce je jen vítanej bonus navíc :)
Niko nadžanel ko kerdža
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Caddy píše:tykovy me taky seoru, co se v obci vlecou 40, takze zdrzuji a pak jedou kilo dvacet, takze je nema smysl predjizdet nebo bych je nakonec brzdil ja....to je dost neresitelna situace tohle a jsem z toho vzdy na prasky :)
Nevím, kde jsi to splašil, ale já se v obci neseru 40, ale jedu 55 tacho ;) "Čtyricátníky" taky moc nemusím...
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

metaljohn píše:
Caddy píše:tykovy me taky seoru, co se v obci vlecou 40, takze zdrzuji a pak jedou kilo dvacet, takze je nema smysl predjizdet nebo bych je nakonec brzdil ja....to je dost neresitelna situace tohle a jsem z toho vzdy na prasky :)
Nevím, kde jsi to splašil, ale já se v obci neseru 40, ale jedu 55 tacho ;) "Čtyricátníky" taky moc nemusím...
i to je nekdy malo :)

Ja samozrejme nenarazel primo na Tebe, jen jsi mi to pripomnel :) A ty, co na ceduli obce vjizdeji presne 50, me taky seoru, i kdyz je to podle predpisu :)
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

jn, to mám taky rád, když to někdo zašlápne těsně před cedulí, naštěstí se s tím moc nesetkávám
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ja jo... maam pak vzdy chut se setkat i naraznikem :)
Odpovědět