Statistika - jak forum roste :-)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Arnošt
Autoškolák

Re: Statistika - jak forum roste :-)

Příspěvek od Arnošt »

Caddy píše:jako jak jsme mel Petra na AR rad a hajil bych ho, tady me sere...a spolecne s m_tsch to tu pekne zabijeji
+1000 a je jich víc... #-o
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Psal jsem to jinde - nelze cekat, ze se behem peti dnu podari dostat na uroven for, ktera existuji radu let. Ja jsem spis prekvapen z toho, ze je tu aspon to co je, necekal jsem ani to. Bude chtit zkratka cas, nez se zde zacne diskutovat vecneji, ale nepochybuji, ze to prijde.

Ano, dnes vytvari velke mnozstvi prispevku relativne malo lidi a pokud nekomu zrovna nesedi, mnoho toho neuvidite. Ale verim, ze si sem bude nachazet cestu stale vice lidi, kteri maji co rici...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Dobré ráno i těm,kdo mně nemají rádi. 8-x
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

pjanda píše:Ano, dnes vytvari velke mnozstvi prispevku relativne malo lidi a pokud nekomu zrovna nesedi, mnoho toho neuvidite. Ale verim, ze si sem bude nachazet cestu stale vice lidi, kteri maji co rici...
Přitáhne-li je web a články, pak ano. Ale s fórem bude problém, protože fůra příspěvků "o ničem" bez ladu a skladu moc přitažlivá není, zvlášť když se chce člověk něco relevatního dozvědět. Garáž na hyperliberální přístup IMO taky dojela a dneska je z toho přerostlý moloch skoro na vyhození.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

a tak dílčí úspěchy si garáž taky připsala......například s hnědým morem se vypořádala zcela nekompromisně :))
Niko nadžanel ko kerdža
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

pjanda píše:Psal jsem to jinde - nelze cekat, ze se behem peti dnu podari dostat na uroven for, ktera existuji radu let. Ja jsem spis prekvapen z toho, ze je tu aspon to co je, necekal jsem ani to. Bude chtit zkratka cas, nez se zde zacne diskutovat vecneji, ale nepochybuji, ze to prijde.

Ano, dnes vytvari velke mnozstvi prispevku relativne malo lidi a pokud nekomu zrovna nesedi, mnoho toho neuvidite. Ale verim, ze si sem bude nachazet cestu stale vice lidi, kteri maji co rici...
To sice ne, ale nebylo by špatné smazat ty, co zde nejsou žádaní. Případ smrtáka a m_tsch, kteří toto forum zaspamovájí kravinama. Protože sem nakouknu rano, je tu tuna příspěvků, jejichž informační hodnota je 0. Odpoledne to samé, večer to samé.
2.0i 107kW
m_tsch
Pan Řidič

Příspěvek od m_tsch »

Však ale jinak by tu nebylo vůbec nic. A můžete za to i vy ostatní. Jediné co tu děláte je, že tvoříte kopïi garíáže, kterou opovrhujete. Už jen vytvářením stejných vláken. To my přijde zbytečné a i to je důvod, chovat se tak, jak to zatím je.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

já garáží neopovrhuju [-x [-x já opovrhuju některejma garážníkama :p
Niko nadžanel ko kerdža
m_tsch
Pan Řidič

Příspěvek od m_tsch »

jako já opravdu nevím, co jste čekali. Buď je to nové fórum, nebo kopie garáže, která se tady v tuhle chvíli tvoří, ale pak to je prostě se vším, co k tomu patří.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

m_tsch píše:Však ale jinak by tu nebylo vůbec nic. A můžete za to i vy ostatní. Jediné co tu děláte je, že tvoříte kopïi garíáže, kterou opovrhujete. Už jen vytvářením stejných vláken. To my přijde zbytečné a i to je důvod, chovat se tak, jak to zatím je.
Aha a proto se chováš jako debil?
2.0i 107kW
Odpovědět