Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Teď pro změnu někdo, kdo to má opravdu v ruce :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

Prý byl první, kdo s tím přišel
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

http://www.novinky.cz/krimi/250987-male ... stavu.html

Nechci spekulovat, jak to bylo, nicméně tento článek svou diskuzí opět podává jasné svědectví, s kým se každý den na silnicích potkáváme:
Eduard Zeman, Fryšták

Sobota, 19.listopadu 2011, 16:47:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | +26

Pokud se někdo blíží k přechodu pro chodce,musí neustále předvídat a počítat se vším.Ten kdo to nedokáže nemá za volantem co pohledávat.
Najedu měsičně okolo 3000km a do smyku se většinou řidič dostane tím,že uděla chybu a tou často bývá nepřiměřena rychlost a jestli jste byl na škole smyku tak víte,že i smyk se dá ustát pokud nejedete jako prase a tato nehoda se stala v ulici a ještě u přechodu pro chodce.
Jaroslav Pelant, Liberec

Lidi- vemte rozum do hrsti ! Při 50ti km rychlosti se auto neroztočí-- jezděte ve mšstě opatrně.
Tady se musím paní Milady zastat,protože pokud by jel 50 měl kvalitní pneu tak by to auto jen tak neroztočil.
Rychlost zabíjí!
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

ach můj bože :ympray:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

Divíte se?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Tady v rožnově máme jednoho magora, který chodí v jakémkoliv ročním období spoře oblečen (nejčastěji jenom trencle) a myje se nahý v bečvě u splavu. I když jsem ho viděl už mnohokrát, pokaždé zavrtím hlavou a říkám si: "Jak je tohle možné?" :-)

Jsou prostě věcí, které mě udivovat nepřestanou. Mezi ně patří i intelektuální úroveň 99% diskutujících na zpravodajských serverech. Jak se říká: "Být v dnešní době debilem není vůbec jednoduché. Konkurence je obrovská." ~x(
Rychlost zabíjí!
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

aikoN píše:... "Být v dnešní době debilem není vůbec jednoduché. Konkurence je obrovská."
to je pravda.

A já už ty diskuse ani nečtu, protože kolikrát to ani není moc k tématu, omezenci urážejí jeden druhého.

Ale tak nějak poslední dobou hledám zpravodajský server, který by se dal číst, i.e. nepsali by tam totální systému poplatné hovadiny. Zatím neúspěšně.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A to je už slušná opička #-o
No pain, no gain.
Vespa time \m/
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

aikoN píše:Tady v rožnově máme jednoho magora, který chodí v jakémkoliv ročním období spoře oblečen (nejčastěji jenom trencle) a myje se nahý v bečvě u splavu. I když jsem ho viděl už mnohokrát, pokaždé zavrtím hlavou a říkám si: "Jak je tohle možné?" :-)

Jsou prostě věcí, které mě udivovat nepřestanou. Mezi ně patří i intelektuální úroveň 99% diskutujících na zpravodajských serverech. Jak se říká: "Být v dnešní době debilem není vůbec jednoduché. Konkurence je obrovská." ~x(
Já se s ním kdysi dal do řeči a člověka udiví, že je to vlastně velmi chytrý a inteligentní člověk, jen naprosto výstřední
Ain´t nobody got time for that
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Je to možné, ale když ho takhle potkávám, co si myslet? :D

Ale nejspíš to má od svého otce, táta ho znal a říkal, že dělal prakticky to samé...
Rychlost zabíjí!
Odpovědět