VZKAZY
Re: VZKAZY
Frajerům ve IV. Golfu s čirejma zadníma lampama: To jste se vyznamenali, vy vesničtí závodníci. Předjíždění v obci je fakt machrovina Nejdřív se kolem mě prohnali v jedné obci asi 80-90, za obcí jsem si zrychlil na svou cestovní rychlost 120 a za chvíli je dohnal, jak jeli tak 90 (???). Tak jsem je normálně předjel a v první obci se mi nalepili na prdel (neměli kde předjet). Zato v další obci mi to zas ukázali
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
tykovy me taky seoru, co se v obci vlecou 40, takze zdrzuji a pak jedou kilo dvacet, takze je nema smysl predjizdet nebo bych je nakonec brzdil ja....to je dost neresitelna situace tohle a jsem z toho vzdy na prasky
caddy: tak tebe předjížděj už jen proto, aby se ti koukli na auto z boku a pak přes zrcátko i ze předu
Niko nadžanel ko kerdža
mne predjizdi zpravidla fabky z kopce. A pak do kopce ja je.Pickuper píše:caddy: tak tebe předjížděj už jen proto, aby se ti koukli na auto z boku a pak přes zrcátko i ze předu
tak trhnout tříhrnkovou fabkou něco, co má těměř 3x víc válců je hozená rukavice prostě výkon doženeš odvahou a silnice s kopce je jen vítanej bonus navíc
Niko nadžanel ko kerdža
Nevím, kde jsi to splašil, ale já se v obci neseru 40, ale jedu 55 tacho "Čtyricátníky" taky moc nemusím...Caddy píše:tykovy me taky seoru, co se v obci vlecou 40, takze zdrzuji a pak jedou kilo dvacet, takze je nema smysl predjizdet nebo bych je nakonec brzdil ja....to je dost neresitelna situace tohle a jsem z toho vzdy na prasky
i to je nekdy malometaljohn píše:Nevím, kde jsi to splašil, ale já se v obci neseru 40, ale jedu 55 tacho "Čtyricátníky" taky moc nemusím...Caddy píše:tykovy me taky seoru, co se v obci vlecou 40, takze zdrzuji a pak jedou kilo dvacet, takze je nema smysl predjizdet nebo bych je nakonec brzdil ja....to je dost neresitelna situace tohle a jsem z toho vzdy na prasky
Ja samozrejme nenarazel primo na Tebe, jen jsi mi to pripomnel A ty, co na ceduli obce vjizdeji presne 50, me taky seoru, i kdyz je to podle predpisu
jn, to mám taky rád, když to někdo zašlápne těsně před cedulí, naštěstí se s tím moc nesetkávám
ja jo... maam pak vzdy chut se setkat i naraznikem