Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od ultima ratio »

Ne ne, piráti existujou, ta agrese je v člověku skryta a projeví se právě na silnici, když má takový řidič subjektivní pocit, že je někým omezován na svých právech.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

aha, takze z toho co pises ty ovce nejsi? ja bych rekl, ze jsi stejna ovce jako ti o kterych to rikas, jenom se pases v jinem stadu. Je tu stado tech, co se nechaji zmasirovat jednou formou medii a ty jsi clenem jineho stada, ktere se nechava masirovat tak, az uveri jinymi medii. Rozdil nulovy, jenom to prvni stado neresi to druhe, to delaji zasadne lidi jako jsi ty, kteri ty druhe musi shazovat.
zasadni vyhodou toho prvniho stada na rozdil od toho tveho je, ze je jim to prijemne, ci putna. Takze kdyz je strihaji maji z toho radost. Jenze ani ty se tomu strihani nevyhnes, protoze mas smulu, ale tobe to na rozdil od nich vadi a zere te to.

Nicmene to se s ohledem na tvuj vek da pochopit. Nejsi jiz schopen udrzet se soucasnosti krok a bude hur.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ultima ratio píše:Ne ne, piráti existujou, ta agrese je v člověku skryta a projeví se právě na silnici, když má takový řidič subjektivní pocit, že je někým omezován na svých právech.
ono nejde jen o omezovani na pravech. Piratu, kteri pirati proto, ze jsou omezovani na pravech bude tak mozna jeden v cele republice. Zbytek to dela vylozene z pocitu frustrace, nutnosti dokazovat, ze ma velky pindik apod. je to psychicky problem lidi bez ohledu na to, jaky maji majetek apod. casto prave naopak majektem se ta nemoc u nich projevi o to silneji, protoze zacnou mit pocit, ze ted jsou pany sveta.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

s cim souhlasim ale je to, ze podobnych "piratu" se mi zda taky ze ubyva. Nicmene ubylo tech zabaru, naopak mam pocit, ze pribyva agresivity u tech, co zbyvaji.
Pawlik
Autoškolák

Příspěvek od Pawlik »

Mno, já chtěl jenom říct, že mám subjektivní pocit, že lidi se na silnicích v poslední době (několik let) chovají líp, než dřív...
Jezdím auty spíš pomalejšími (a podle toho se chovám - prostě rychlejší pouštím), a pocit že mě někdo "zvěrsky oprasil" mám rok od roku méně často.
Prostě mám pocit, že řidiči u nás "zeslušněli", nebo se pomalu kultivují... Nazvěte si to jak chcete.
Vysoká rychlost nezabíjí.
Zabíjí zbytečná rychlostní omezení.
Protože řidiči - vystresovaní možným postihem - začnou dělat chyby. Místo aby koukali kam jedou, hledají policajty v křoví.
Auto je zbraň jako každá jiná. Pistole taky nevystřelí sama od sebe.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

no dyt jo, akorat potkavam vice tech extremu
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

goes píše:
ultima ratio píše:...
... casto prave naopak majektem se ta nemoc u nich projevi o to silneji, protoze zacnou mit pocit, ze ted jsou pany sveta.
Musím říct, že jsem potkal nesrovnatelně více starých chrochtavých oktávek otuněných sampolepkama, jak prasily, než aut typu BMW 5er Reihe. (Ostatně, i moje první nehoda byla zaviněna takovou oktávkou, která v husté mlze dost nebezpečně předjížděla.) Otázka zní, jak moc je to tím, že chrochtavých oktávek u nás jezdí tak moc.

A nemohu si nevzpomenout na Czechring, jak se mě snažila předjet jakási OI na nejdelší rovince. Místa jsem mu nechal dost, výkonu měl málo a ve vracečce na konci se sunul po tečně ven.

A konečně, pirát je někdo, kdo unáší lodě, krade a vraždí lidi.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ultima ratio píše:No možné to právě je už nyní, pokud nezaplatí řidič stanovenou kauci. Takhle už policie zabavila několik kamionů plných zboží za daleko vyšší cenu.
Na základě jakého zákona? :-?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše: Zbytek to dela vylozene z pocitu frustrace, nutnosti dokazovat, ze ma velky pindik apod. je to psychicky problem lidi bez ohledu na to, jaky maji majetek apod. casto prave naopak majektem se ta nemoc u nich projevi o to silneji, protoze zacnou mit pocit, ze ted jsou pany sveta.
Mám zkušenosti zcela opačné...čím větší plečka a čím více oběďarovanej cucák, tím méně mu nějaká pravidla na silnici něco říkají.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:
goes píše: Zbytek to dela vylozene z pocitu frustrace, nutnosti dokazovat, ze ma velky pindik apod. je to psychicky problem lidi bez ohledu na to, jaky maji majetek apod. casto prave naopak majektem se ta nemoc u nich projevi o to silneji, protoze zacnou mit pocit, ze ted jsou pany sveta.
Mám zkušenosti zcela opačné...čím větší plečka a čím více oběďarovanej cucák, tím méně mu nějaká pravidla na silnici něco říkají.
Bobe a co jineho bys mel napsat? Ja napsal Ano, ty musi Ne... porad dokola a dokola.
Odpovědět