Jsem tupjanda píše:Jsou urcite i lepsi kola nez tyto originalni a pak jde hlavne o pneumatiky. "Drugster" ma 1er OZ s nejakymi semi-slicky, urcite rad rekne vice, az se tu ukazerichard74 píše:Vyzera to ze nez zozeniem Z4M v top stave Zostanem si pekne u svojej 130 len by ju chcelo obut do niecoho kvalitnejsieho Niekde ste pisal 18z 3 rady Urcite by to jazdilo lepsie Dakujem moc za vsetky rady!!!!!
Ja jsem zazil na 1er OZ Ultraleggera s Michelin Pilot Cup a byla to solidni, lec ponekud kompromisni sada. Kola dobra, lehka (ne moc pekna, ale to je vec vkusu), pneumatiky byly ale prilis civilni. Nejlepsi byly Pirelli P Zero Corsa, ale ty uz se dnes nedelaji, Drugster ma jeste neco jineho, ale nevim ted presne co.
Tak mam Toya R888 225/40/18 predek a 255/35/18 zadek na originalnich kolech, ted uz nevzpomenu na typ,ale jsou to ty BBS. Uz mam druhou sadu prednich,protoze nic nevydrzi , a zda se mi, ze nejsou uplne idealni
Pak mam OZ ultralegera a na nich Pirelli PZero, a to jsou asi nejlepsi civilni pneu co jsem mel.
Ty semislicky jsem chtel dat na ty OZ ale bohuzel se to tam s tema Toyama nevejde. Nejak jsem spatne zvolil ET a mam ty OZ trochu vylezle a musel bych roztahnout blatniky coz teda ani nahodou. Shrnu to tak , ze OZ ultralegera plus pirelli PZero jsou pro drtivou vetsinu pouziti dle me nejlepsi kombinace