to je fakt, ještě bych koupil autodráhu, nový komp, určitě nějakou konzoli, atd atdJacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
A zase ty Vanoce
Re: A zase ty Vanoce
Na tohle bacha...Jacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
Znám jednoho, který si kvůli autíčku musel postavit soustruh
2.9T RWD
Kura tuhle racionalizaci si zapamatuju. Určitě se mi bude jednou hoditJacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
Rychlost zabíjí!
to není soustruh, nýbrž CNC frézaHondaMan píše:Na tohle bacha... Znám jednoho, který si kvůli autíčku musel postavit soustruh
Niko nadžanel ko kerdža
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Autodráhu jsem zapomněl, ta je taky hodně důležitá A měla by mít alespoň 2 patra a na délku alespoň 30-40mAlex.. píše:to je fakt, ještě bych koupil autodráhu, nový komp, určitě nějakou konzoli, atd atdJacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
Herní konzole není nutná, když se nabízí koupě takových těch "trenažérů" (ideálně auto i motorka), které bývají v zábavních parcích, apod. Ale tohle asi až příští rok, letos by to bylo dost nápadný
u nás budou letos pod stromem tři páry lyží... drahé se už její 10let staré přestaly líbit a prdi rostou jak z vody...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já mu fandimPickuper píše:to není soustruh, nýbrž CNC frézaHondaMan píše:Na tohle bacha... Znám jednoho, který si kvůli autíčku musel postavit soustruh
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Vrtulník bych nekupoval, pokud s tím moc neumíš, tak to rozbiješ dřív, než dítě vyroste Mě už se povedli rozbít 2Jacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
2.0i 107kW
tak já to mám jednoduchý pod strom bude hromada stavebního materiálu a k tomu dvakrát jedno UK, aby s tím měl kdo jak pohnout a nelenil jsem už jsem si nadělil nějaké to nářadivo předem
Slow and serious
a proč mu rovnou nekoupit něco s 400ccm motorem a čtyřma kolama? do toho doroste a rozhodně se při čekání "až doroste" zabavíš víc.Jacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
Slow and serious