A zase ty Vanoce
A zase ty Vanoce
Takze nejake tipy na ty letosni vanocni darky vseho druhu?
Re: A zase ty Vanoce
to neni uplne marne, znamy to ma a prijemne, tudiz tuto volbu schvaluji
jn, právě naši si většinou kupujou v akci takové ty různé mýdlovité džusy v lidlu a vody za 3kč, tak doufá, že tomu aspoň částečně zabrání a nebudou pít takovou sračku...
Rychlost zabíjí!
Kolega to dostal a je z toho nasraný jen mu to připomenu. Sere ho, že se musí dokupovat bombičky apod.goes píše:to neni uplne marne, znamy to ma a prijemne, tudiz tuto volbu schvaluji
2.016V 99kW
http://www.novinky.cz/koktejl/127839-va ... irata.html
Jinak ja uz si jeden společnej dárek nadělil, takže už jen nakoupit něco pro rodinu a mám pokoj
Jinak ja uz si jeden společnej dárek nadělil, takže už jen nakoupit něco pro rodinu a mám pokoj
2.0i 107kW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já letos budu nakupovat především hromadu hovadin pro juniora a budu se snažit kupovat hlavně to, s čím si vyhraju i já
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To je ten duvod, proc mit deti - aby si clovek mohl zase beztrestne hrat?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
čoveče já ti nevím, ale nenapadá mě jediná věc, se kterou by si mohlo hrát dítě mladší jednoho roku a zároveň i já ..... nadruhou stranu, pokud ale máš nějaký deprivace ze svýho dětství, který si teď chceš kompenzovat, tak potom i ten houpací kůň je bezva hračka pro obaJacík píše:Já letos budu nakupovat především hromadu hovadin pro juniora a budu se snažit kupovat hlavně to, s čím si vyhraju i já
Niko nadžanel ko kerdža
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?