BMW 3 F30
Re: BMW 3 F30
kombinace moc pěkná, jen jak bylo zmíněno černý volant a svršek palubovky jest nutný. nebo ježdění ve šprcce a nikdy proti slunku.
Slow and serious
Imo šikmo dozádu. Přece to nemůžou nechat takhle...Arnie J píše:no je pravda, že nemá moc kam zajíždět ... i když při troše snahy by to šlo provést
TSs
Tak konečně funguje i na www.bmw.de konfigurator! Trochu skrytě, ale jde. Je třeba zvolit konfigurator a z modelových aut vybrat 3er Limousine. Je tam předchozí model, ale když mrknete na motory, tak jsou jen 320d, 328i a 335i a když jeden z nich vyberete, model se změní na nový F30
tak to asi nebude ještě úplně vychytanýSuri píše:Tak konečně funguje i na http://www.bmw.de konfigurator! Trochu skrytě, ale jde. Je třeba zvolit konfigurator a z modelových aut vybrat 3er Limousine. Je tam předchozí model, ale když mrknete na motory, tak jsou jen 320d, 328i a 335i a když jeden z nich vyberete, model se změní na nový F30
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Btw. četl jsem tu UK recenzi, co tady na ni byl odkaz, a psali tam, že 320d působí živějším dojmem než 328i a zvuk je podobně nezáživný, tedy šul nul. Je to možný, nebo sou to ignoranti?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Umíte mi laicky vysvětlit rozdíly mezi:
1) Servotronic
2) Variable Sportlenkung
3) Bez toho
Předpokládám, že "bez" to má nějaký obyčejný posilovač? A ty 2 netuším zejména mezi nimi rozdíl.... Díky
1) Servotronic
2) Variable Sportlenkung
3) Bez toho
Předpokládám, že "bez" to má nějaký obyčejný posilovač? A ty 2 netuším zejména mezi nimi rozdíl.... Díky
A proč? Hlavně mi neříkej, že se to líp udržuje...vasco píše:Jako na pohled je to hezké, ale stejně bych si to nekoupil. Já jedině celočerný interiér - kůže i strop... Obložení dřevíčko jakékoli barvy, hlavně né hliník...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
až na to dřevo (budoucnost patří přece aluminiu...) souhlas s vascem
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dřevíčko je v autě príma nebaví mě to rádoby sportovní stříbro, které je teď všude
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III