Antiradary a radarové detektory - ano či ne?
Moderátor: řidičBOB
Antiradary a radarové detektory - ano či ne?
Antiradary apod. jsou podvod, jezděte podle pravidel a uděláte líp.
Odděleno od vlákna o antiradarech v Technické sekci. MMira
Odděleno od vlákna o antiradarech v Technické sekci. MMira
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
Řekl kdo? Takže já vlastně už přes 15 let lidi podvádím a hodně z nich se vždy za několik let zase vrátí, nechají se podvést znovu a často ke mě posílají i své známe a příbuzné, ať je podvedu také.m_tsch píše:Antiradary apod. jsou podvod
A nejlépe striktně v levém pruhu a o 10 km/hod. méně než je povolená rychlost!m_tsch píše: ... jezděte podle pravidel a uděláte líp.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nechci říct, že je to podvod ve smyslu, že by nefungovali, to naopak, podvod je to na policii a na společnost.AntiRadary.cz píše:Řekl kdo? Takže já vlastně už přes 15 let lidi podvádím a hodně z nich se vždy za několik let zase vrátí, nechají se podvést znovu a často ke mě posílají i své známe a příbuzné, ať je podvedu také.m_tsch píše:Antiradary apod. jsou podvod
Tim by se dala otevrit dost dlouha filosoficka debata. Principielne mate pravdu, ale pouze za situace, kdyby policie delala co ma. Za situace, kdy 90 procent prace dopravni policie spocita v hledani prilezitosti, jak co nejvice vydelat a nikoli v tom jak naplnit sve poslani (zajisteni bezpecnosti a vse co s tim souvisi) rikam, ze uz jejich prace je podvodem a branit se necemu takovemu podobnym prostredkem jako pasivni detektor je zcela legitimni.m_tsch píše: Nechci říct, že je to podvod ve smyslu, že by nefungovali, to naopak, podvod je to na policii a na společnost.
Je to jen prostredek, jen technika. Jak s ni kdo zachazi je na odpovednosti kazdeho jednotlivce, stejne jako je na odpovednosti kazdeho policisty, jak zachazi se svymi pravomocemi. Oboji jde pouzivat spravne i spatne...
Nejsem zadny "antiradarovy" fanda, krom jednoho auta, kde mi zbyla pevna sada, to uz roky nepouzivam, nedostaval jsem pokuty s nimi a nedostavam je bez nich. Rozhodne bych se ale vyvaroval jejich odsuzovani. Za soucasneho stavu veci je to legitimni prostredek k odstraneni iracionality fungovani mistni policie. Az se tato vec zmeni, muzeme se bavit o tom, jak jinak pristupovat k detektorum...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Pokud jedu přes obec rychlostí 120km/hod a tato obec je 4 km dlouhá nudle s vozovkou širokou 10m tak nejsem žádný pirát
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Tak s tím že je policie často jinde, než je třeba musím souhlasit.pjanda píše:Tim by se dala otevrit dost dlouha filosoficka debata. Principielne mate pravdu, ale pouze za situace, kdyby policie delala co ma. Za situace, kdy 90 procent prace dopravni policie spocita v hledani prilezitosti, jak co nejvice vydelat a nikoli v tom jak naplnit sve poslani (zajisteni bezpecnosti a vse co s tim souvisi) rikam, ze uz jejich prace je podvodem a branit se necemu takovemu podobnym prostredkem jako pasivni detektor je zcela legitimni.m_tsch píše: Nechci říct, že je to podvod ve smyslu, že by nefungovali, to naopak, podvod je to na policii a na společnost.
m_tsch: Vidite a jak se tomu chcete branit? Petici? To se nedockate nikdy niceho...
Jit proti zlu zlem a pritom se nestat grazlem je pro me naprosto ospravedlnitelne. Prece detektor nebudu pouzivat k tomu, abych "v pohode" nekoho ohrozoval, delal hluk ve meste apod...
Jit proti zlu zlem a pritom se nestat grazlem je pro me naprosto ospravedlnitelne. Prece detektor nebudu pouzivat k tomu, abych "v pohode" nekoho ohrozoval, delal hluk ve meste apod...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Úplnný souhlas. Sám jezdím 15 let a až do skvělého bodového systému sem platil 2 pokuty za prkotiny pár stovek. Pak po zavedení během roku 8 bodů a 8 tisíc. Vyřešil to V1 od "antiradary bell" z garáže (předpokládám tady "antiradary.cz" ), ačkoliv to není úplnně bez chyb a už sou lepší antiradary už 2 roky sem spokojeně na nule a zákrytníkům za stromem vesele mávám. Neprasím za každých okolností, ve městě jezdím 50, ale za ten komfort pořád nekoukat jestli někde není schovanej zloděj s radarem to stojípjanda píše: Tim by se dala otevrit dost dlouha filosoficka debata. Principielne mate pravdu, ale pouze za situace, kdyby policie delala co ma. Za situace, kdy 90 procent prace dopravni policie spocita v hledani prilezitosti, jak co nejvice vydelat a nikoli v tom jak naplnit sve poslani (zajisteni bezpecnosti a vse co s tim souvisi) rikam, ze uz jejich prace je podvodem a branit se necemu takovemu podobnym prostredkem jako pasivni detektor je zcela legitimni.
Je to jen prostredek, jen technika. Jak s ni kdo zachazi je na odpovednosti kazdeho jednotlivce, stejne jako je na odpovednosti kazdeho policisty, jak zachazi se svymi pravomocemi. Oboji jde pouzivat spravne i spatne...
Nejsem zadny "antiradarovy" fanda, krom jednoho auta, kde mi zbyla pevna sada, to uz roky nepouzivam, nedostaval jsem pokuty s nimi a nedostavam je bez nich. Rozhodne bych se ale vyvaroval jejich odsuzovani. Za soucasneho stavu veci je to legitimni prostredek k odstraneni iracionality fungovani mistni policie. Az se tato vec zmeni, muzeme se bavit o tom, jak jinak pristupovat k detektorum...
Power is nothing without control
je zajimave, ze ty problemy ma jen hrska lidi, kteri razi onu cestu toho, jak ma policie fungovat, jak ma prehlizet jejich chovani, jak oni si maji sami rozhodovat jak jezdit a kde apod. ostatni s tim vice mene problemy nemaji. A dokaze-li nekdo posbirat 8 bodu za rok, pak neni problem v systemu, ale v nem. Neumim si predstavit jakym zpusobem musi dotycny jezdit, ze toto dokazal nasbirat. Ja tedy urcite nepatrim mezi extras dodrzovatele predpisu, ale 0 bodu a 0 pokut. Zadny stres proti dobe bez bodu jsem nazaznamenal, zvysenou buzeraci taky ne apod. a takto to citi i mrte jinych lidi.
Takze ano, budu-li krast, pak mi bude pripadat cinnost PCR jako buzerativni a budu se snazit, aby odvedli pozornost od mene zavazne trestne cinnosti kradeze na to, aby se primarne zabyvali vsim dulezitejsim. Jenze tak to holt nechodi.
Jsou-li zakony spatne, pak inicujte jejich zmenu. Pokud si to vetsina populace nepreje, treba i diky tomu, ze jsou zmasirovani kde cim, tak holt mate smulu. Ja chovani PCR vitam, nemam s nim problem a v zadnem pripade nesouhlasim s tim, ze se snazi jen vybirat pokuty apod.
Takze ano, budu-li krast, pak mi bude pripadat cinnost PCR jako buzerativni a budu se snazit, aby odvedli pozornost od mene zavazne trestne cinnosti kradeze na to, aby se primarne zabyvali vsim dulezitejsim. Jenze tak to holt nechodi.
Jsou-li zakony spatne, pak inicujte jejich zmenu. Pokud si to vetsina populace nepreje, treba i diky tomu, ze jsou zmasirovani kde cim, tak holt mate smulu. Ja chovani PCR vitam, nemam s nim problem a v zadnem pripade nesouhlasim s tim, ze se snazi jen vybirat pokuty apod.
Sice kalíš vodu, ale dost pravdy na tom je. Čest výjimkám, co mají antiradary a podobná zařízení na to, aby je Policie nenachytala při 60km/h na rovince při výjezdu z města, ale nechtějte mi nalhávat, že takových není naprostá menšina.