Mereni - recidiva za rychlost
Moderátor: řidičBOB
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mereni - recidiva za rychlost
Je třeba hlavně zlepšit vynutitelnost práva a k tomu nám od roku 2013 přispěje právě ta obecná odpovědnost provozovatele vozidla.
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
+1bloody cardinal píše: berte to prosím spíš tak, že když ode mě policie vyžaduje důsledné dodržování zákonů, tak vyžaduji důsledné dodržování zákonů i já od nich. Pokud mi skutečně prokážou zavinění přestupku, ponesu následky, ale nikdy jim nebudu pomáhat, protože bych byl sám proti sobě. Selský rozum.
rozumný názor a takhle nějak to beru i já...
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
jo, to teda zcela jistě ano, na silnicích bude krásně, všude porostou kytičky, všichni se budou mít dobře a to jenom proto, že nám pomůže protiústavní pokuta za využití základních práv každého jednotlivce. Před zavedením bodového systému to znělo taky tak nějak a kde je výsledek?ultima ratio píše:Je třeba hlavně zlepšit vynutitelnost práva a k tomu nám od roku 2013 přispěje právě ta obecná odpovědnost provozovatele vozidla.
ta objektivní odpovědnost provozovatele vozidla nemá vůbec nic co dělat s bezpečností na silnicích, jde jenom o to vybrat co nejvíc peněz stacionárními radary.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ta je dobrá. Jenom musí probíhat bezprostředně po spáchání přestupku a adresně. To znamená - ne z kanceláře od monitoru, kávičky a koblih, ale pěkně na silnici.ultima ratio píše:Je třeba hlavně zlepšit vynutitelnost práva a k tomu nám od roku 2013 přispěje právě ta obecná odpovědnost provozovatele vozidla.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
kdyz ti nekdo prepadne zenu a pusti ho, protoze PCR pri zajisteni dukazu porusila nejakou kravinku v zakone, budes s tim souhlasit a budes davat taky +1, nebo souhlas s timto pristupem k povinnosti dodrzovat u PCR zakony padne v okamziku, kdy by se te to tykalo v napr. takto neprijemne situaci? Udrzel by sis konzistenci v tomto nazoru? Nebo je to stanovisko jen pri pripady, kdy se ti to hodi a kdy uz ne, tak mas nazor jiny?Jacík píše:+1bloody cardinal píše: berte to prosím spíš tak, že když ode mě policie vyžaduje důsledné dodržování zákonů, tak vyžaduji důsledné dodržování zákonů i já od nich. Pokud mi skutečně prokážou zavinění přestupku, ponesu následky, ale nikdy jim nebudu pomáhat, protože bych byl sám proti sobě. Selský rozum.
rozumný názor a takhle nějak to beru i já...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
goes: jen tak pro lepší orientaci - on píše o přestupku a Ty o trestném činu.
bloody cardinal píše: berte to prosím spíš tak, že když ode mě policie vyžaduje důsledné dodržování zákonů, tak vyžaduji důsledné dodržování zákonů i já od nich. Pokud mi skutečně prokážou zavinění přestupku, ponesu následky, ale nikdy jim nebudu pomáhat, protože bych byl sám proti sobě. Selský rozum.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
1. on pise o duslednem dodrzovani zakonu ze strany obcana a ze strany PCR a na to ja taky reagujiřidičBOB píše:goes: jen tak pro lepší orientaci - on píše o přestupku a Ty o trestném činu.
bloody cardinal píše: berte to prosím spíš tak, že když ode mě policie vyžaduje důsledné dodržování zákonů, tak vyžaduji důsledné dodržování zákonů i já od nich. Pokud mi skutečně prokážou zavinění přestupku, ponesu následky, ale nikdy jim nebudu pomáhat, protože bych byl sám proti sobě. Selský rozum.
2. reaguji na uplne nekoho jineho, nez koho citujes
3. ptam se nekoho konkretniho na jeho nazor a verim, ze se umi vyjadrit sam za sebe a nepotrebuje tebe ve funkcni mluvciho
Takze priste Bobe, priste... prijde tvuj cas
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bob: Goes má ale pravdu. A navíc, když někdo přepadne ženu a dá ji při tom třeba jen dvě facky a třikrát jí kopne do zadku, nic jí při tom neukradne a ani ji neznásilní, tak je to také jen přestupek. Trestný čin "Přepadení" totiž neexistuje. A pod slovem "přepadení" si asi každý může vysvětlovat něco jiného.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
reaguješ na někoho, kdo nenapsal žádný názor, jenom souhlasil s tím, co napsal někdo před ním a ten psal ve vztahu k přestupkům
Dneska nemáš moc svůj den...V6 neklaplo, tak to zkoušíš dál...
Dneska nemáš moc svůj den...V6 neklaplo, tak to zkoušíš dál...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No vis jak to chodi, objednavky z rad garazniku a foraru na vanoce uz se vali, tak cekam na ty dalsi a mezi tim se holt nudim