![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Fotky z mobilu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotky z mobilu
to já stejně nejím...je to sice moc dobré, ale hrozně nezdravé ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
A to já měl pěkně hezky husičku...Slawall píše:No taky jsem si dal o vákendu kachničku...na můj vkus, má ta na obrázku málo propečenou kůrčičku.
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Obrázek](http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311985_2103947285668_1455062064_31693415_555270350_n.jpg)
Všechno dobrý je nezdravý. Zdravim bych se při výběru jídla vůbec nenechal omezovat.řidičBOB píše:to já stejně nejím...je to sice moc dobré, ale hrozně nezdravé
TSs
Taky jsem měl špekové knedlíky, ty jsou nejlepší.vasco píše:A to já měl pěkně hezky husičku...Slawall píše:No taky jsem si dal o vákendu kachničku...na můj vkus, má ta na obrázku málo propečenou kůrčičku.
![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
2.016V 99kW
Děláte mi chuťě
Dneska na véču budu mít domácí tatarák
Po práci razím k nejlepšímu řezníkovi v praze pro maso(má tam nějaký masíčko na tatarák 40kč za 200g a je to k nerozeznání od svíčkové), večer ještě do džbánku pro pivko, pak vytuhnout u HIMYM a ideální páteční večer může začít ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
2.0i 107kW
Aktuální díl HIMYM je dobrej.
jj, po dlouhé době jsem se u toho zasmál. Ale já sem tedka u 6té serie. Koukam na to po druhé ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2.0i 107kW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Suhlas najnovsi diel je gut ale uz by sa to zase mohlo niekam pohnut ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Frci tu niekto okrem na HIMYM este na Community alebo Suits?![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Frci tu niekto okrem na HIMYM este na Community alebo Suits?
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Na Suits se chystám, ale jinak jen HIMYM, TBBT a Chůva k pohledání... ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)