Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyklistické vlákno
No já jsem právě vyčetl, že pro všechny.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
oops, tu rychlost jsem prehedl. mluvil jsem jen o prednostibloody cardinal píše:Máte na mysli plošně 30 km/h nebo tu přednost v jízdě?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... hlavu.html
Ten už to asi nevydrželNeuvěřitelně brutálně se zachoval osmdesátiletý důchodce v Přerově. Bez varování uštědřil ránu francouzskou holí cyklistovi (64), který kolem něj projížděl po chodníku.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se byl podívat na cyklokrosových závodech v Kutné Hoře a musím konstatovat, že jsou to fakt machři To teda jen tak mimochodem. Ale když jsem tam přijížděl, viděl jsem stádo cca 25 magorů jedoucích v počtu 4-5 vedle sebe, takže zabraný celý jízdní pruh cca 15m v kuse (tzn. podobně jako kamion). Jelikož jeli do mírného kopce, fakt zdržovali auta, když jeli pouze 30-35km/h, ale předjet v tom provozu prostě nešli. Úplně jsem viděl, jak někomu rupne v bedně, předjede je, fest zabrzdí a 20 z 25 kolařů se natáhne
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
bych je bil za takové prasárny. A policajti samozřejmě loví silniční piráty, kteří jedou 145 km/h po dálnici.
Jako já mám taky kolo, ale jako dopravní prostředek, ne jako zábavu a nikdy nejezdím po silnici.
není to tak dávno, co cyklisti jeli jakýsi závod v běžném provozu a dopadlo to takto. Schválně dávejte pozor, po jaké straně cesty jede motorkář a po jaké straně cesty jedou cyklisti.
Jako já mám taky kolo, ale jako dopravní prostředek, ne jako zábavu a nikdy nejezdím po silnici.
není to tak dávno, co cyklisti jeli jakýsi závod v běžném provozu a dopadlo to takto. Schválně dávejte pozor, po jaké straně cesty jede motorkář a po jaké straně cesty jedou cyklisti.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, tu kauzu jsem sledoval... Jako hlavní příčinu průseru bych hledal u zoufale špatného zabezpečení ze strany organizátorů, ale to co probíhalo těsně po nehodě na místě a následná mediální masáž + cyklistické snahy hodit to na motorkáře, tak to byl teda hnus. Letos na jaře se ze mě tedy stal taky relativně nadšený pumpičkář, najel jsem cca 3000km, ale z toho tak maximálně 5km po silnici 1. třídy mimo obec (v obci se tomu nejde až tak vyhnout) a ve více lidech nejezdím, takže ty klasický problémy jdou mimo mě. Ale fakt někdy čumím, co jsou někteří jedinci vymyslet a sám mám někdy hroznou chuť ty paka sejmout
základní otázka ovšem je, jestli tam ten motorkář měl vůbec co dělat. Z rozšířeného záznamu bylo vidět, že před pelotonem jeli 2 v úniku a před nimi policajti. Taky bylo zřejmé, že policajti toho motorkáře odstavili mimo silnici. Co mu řekli slyšet nebylo. Podle toho jak zastavil však je možné, že mu nařídili zastavit u krajnice. Nebylo slyšet jestli mu řekli, kdy může vyjet. Jisté pak je, že motorkář po přejetí cyklistů v úniku vyjel...bloody cardinal píše:
Možná tak je i varianta, že motorkář tam neměl vůbec co dělat a měl stát na krajnici a čekat, až přejedou policajti uzavírající startovní pole. V takovém případě je irelevantní, po které straně jel. Nedivím se, že dostal pumpičkou mezi nohy a šlápnutí tretrou do ksichtu.
Informace od D-fense je třeba brát se silnou rezervou, neboť sám je exemplárním příkladem "zmrda", když (obecně) ignoruje možnosti jiného průběhu/pohledu, než je ten jeho vlastní.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
ted doufam, ze nbudu kecat, ale mam pocit, ze primo v tom videu jde slyset policajta, jak pumpickarum rika, ze si musi uvedomit, ze nejeli po uzavrene silnici a tudiz mohou ocekavat protijedouci vozidla. mezi nami, pokud by to nebyl motorkar, ale treba avia a policajti ji tam odstavili a to auto dokonce zustalo stat, pri jizde casti pelotonu v protismeru by se o nej hosi rozplacli jak mouchy o celni sklo.
Autoforum.cz
policajti jsou zmatenci. Oni zákony zase moc dobře neznají...
Odstavuje se tak, aby to nezavazelo.
Pro mě byl minimálně i motorkář <> v každém případě, protože věděl, že se tam jede závod.
Odstavuje se tak, aby to nezavazelo.
Pro mě byl minimálně i motorkář <> v každém případě, protože věděl, že se tam jede závod.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
jak vis, ze vedel, ze se tma jede zavod? jen proto, ze projel policajt a par lidi v dresu? ostatne jaka by byla tva reakce, kdyby do protivky projel plicajt na motorce, ukazal ti at zastavis, projela banda pumpickaru a pak se nic nedelo? cekal bys? ja bych, stejne jako onen motorkar, pokracoval v jizde.
Autoforum.cz