Lacina vs. další případy
Moderátor: řidičBOB
Re: Lacina vs. další případy
a co vy panove, jaky je vas soukromy nazor na to? udelal to dle vas umyslne nebo ne? bez ohledu co rika soudy, nebo to, ze to vi jen on sam osobne.
Ja mam za to, ze to umysl byl, zkrat, ktery nedomyslel vznikly okamzitymi okolnostmi. 5 let bych mu nedaval to ne.
Ja mam za to, ze to umysl byl, zkrat, ktery nedomyslel vznikly okamzitymi okolnostmi. 5 let bych mu nedaval to ne.
v tomhle dávám goesovi za pravdu - imho si taky maslím, že šlo o momentální zatmění mysli, zkrat s nedomyšlením možných následků.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
přesně tak... V tomhle s tebou souhlasím, taky si myslim, že to udělal naschvál a nedomyslel to.goes píše:a co vy panove, jaky je vas soukromy nazor na to? udelal to dle vas umyslne nebo ne? bez ohledu co rika soudy, nebo to, ze to vi jen on sam osobne.
2.0i 107kW
udelal naschval ... co udelal naschval?
umysl byl... ceho chtel umyslne dosahnout?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ruplo mu v bedně, chtěl postrašit řidičku v mazdě a proto ji rychle to strhnul do pravého.mmira píše:udelal naschval ... co udelal naschval?
Je to můj názor
2.0i 107kW
budiz, muze byt. za to se dava 5 let natvrdo?
abych to neprodluzoval, cela vec ma dve roviny, jedna vec je Lacinuv manevr, druha nasledky. dle meho nazoru Lacina z nejakeho duvodu udelal manevr, ktery udelal. tim by to ale haslo, kdyby to slepice v mazde neposlala do lesa.
to je to same jako kdyz ja na nekoho stojiciho u okna bafnu a on z nej vyskoci.
mmch, v situci podobne te Lacinove se dnes a denne nachazi spousta lidi. staci nekoho dojet na dalnici a bliknout na nej. casto se mi stane, ze umelec/umelkyne za volantem slapnou na brzdu a pak to strhnou doprava. kolikrat takovym zpusobem, ze to vypada jako nacvik losiho testu. velmi casto pak vidim, ze maji telefon u ucha. pro rypaly dodam, ze to neni v situaci, kdy jedu 200 a vyblikavam vsechny okolo (coz obecne nedelam, ani to prvni, ani to druhe). staci ale dojet space v levem pri pravem prazdnem, posadit se za nej, chvili pockat a kdyz neuhne, probudit ho dalkovyma.
abych to neprodluzoval, cela vec ma dve roviny, jedna vec je Lacinuv manevr, druha nasledky. dle meho nazoru Lacina z nejakeho duvodu udelal manevr, ktery udelal. tim by to ale haslo, kdyby to slepice v mazde neposlala do lesa.
mmch, v situci podobne te Lacinove se dnes a denne nachazi spousta lidi. staci nekoho dojet na dalnici a bliknout na nej. casto se mi stane, ze umelec/umelkyne za volantem slapnou na brzdu a pak to strhnou doprava. kolikrat takovym zpusobem, ze to vypada jako nacvik losiho testu. velmi casto pak vidim, ze maji telefon u ucha. pro rypaly dodam, ze to neni v situaci, kdy jedu 200 a vyblikavam vsechny okolo (coz obecne nedelam, ani to prvni, ani to druhe). staci ale dojet space v levem pri pravem prazdnem, posadit se za nej, chvili pockat a kdyz neuhne, probudit ho dalkovyma.
Autoforum.cz
Samozřejmě, že 5 let natvrdo je uplná blbost. Lacina bohužel doplatil na to, že se jeho incident se stal v době, kdy se silniční piráti medializovali a všude se o nich psalo...
Nehledě na to, že to co udělal lacina, se mi stalo taky a neměl sem sebemenší problém tuto situaci ustát
Nehledě na to, že to co udělal lacina, se mi stalo taky a neměl sem sebemenší problém tuto situaci ustát
2.0i 107kW
Ze byl vytoceny, urcite. Ze ji chtel vytlacit ze silnice? Tomu neverim. Ze to pred ni chtel poslat na tesno, a pak ji treba vybrzdit, to mi prijde pravdepodobne. Ze to je totalni kokotina je jiste. Vyucovat a davat nekomu neco sezrat je proste za volantem skutecne trestuhodne. Ze ale ridicka strhla rizeni mimo silnici a a mohla se pri tom i zabit je ovsem taky chujovina. Spis mi to rika, co je vlastne za volantem zac. A ja z tech zaberu proste nejsem schopen poznat umysl nekoho vytlacit ze silnice, ublizit mu atd. Ale zase se vracime k tomu, co bylo presne duvodem rozhodnuti soudu. Me prijde, ze proste to nemohlo byt jen to video
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
mozna kdyby ta slepice v mazde byla tou slepici co mas doma, tak bys tu kricel jinak... kdyby udelal jen naznak manevru tak ok, ale on nejel do tri ctvrtin jejiho pruhu ne zrovna malou rychlosti...mmira píše:budiz, muze byt. za to se dava 5 let natvrdo?