Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
kdo, co?
esli já? taxem ten příspěvek jen editoval...
esli já? taxem ten příspěvek jen editoval...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
http://zpravy.idnes.cz/experti-chteji-d ... _domaci_jw čumím jak péro z gauče
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
to je klasika platna leckde. napr Dansko. da se na to zvyknout a necini to zasadni problem. (a to pumpickare na silnicich nesnasim. specialne ty danske)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Máte na mysli plošně 30 km/h nebo tu přednost v jízdě?
Mmj. jak jsem jel před 14 dny na okruh do Hradce, zjistil jsem, že mám nejoblíbenější dopravní značku - zákaz vjezdu cyklistů.
Mmj. jak jsem jel před 14 dny na okruh do Hradce, zjistil jsem, že mám nejoblíbenější dopravní značku - zákaz vjezdu cyklistů.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
S tou předností bych klidně souhlasil, tu rychlost bych schvaloval jen tam, kde je 30ka i pro ostatní účastníky provozu...bloody cardinal píše:http://zpravy.idnes.cz/experti-chteji-d ... _domaci_jw čumím jak péro z gauče
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta přednost je dle mého diskutabilní (např. proto, že auto brzdí další auta za sebou), ale rychlost 30 km/h je fakt neuvěřitelně nízká pro to, aby se člověk někam dostal za rozumnou dobu. Jedná-li se o nějakou zónu nebo vnitřní centrum města, kde jsou stovky chodců, zaprakovaná auta a málo místa, tak budiž, ale plošně na všech dvouproudých silnicích? To je trochu moc a dost výrazně to omezí průjezdnost měst. Je potřeba si uvědomit, že většina silnic ve městech a na vesnicích je dvouproudých. Další věc jsou policajti. Není na místě otázka, zda by tam měřili, nýbrž jak moc by tím buzerovali řidiče na přehledných úsecích. Já odhaduju, že fest.
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jo aha, ta 30ka se nemyslí pro cyklisty, ale pro všechny Tak v tom případě nesouhlas Já jsem právě nedávno četl, že se vymýšlí omezení pro cyklisty na 30km/h, tak jsem myslel, že je to jen jinej článek na toto téma...