BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
drugster
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od drugster »

pjanda píše:
richard74 píše:Vyzera to ze nez zozeniem Z4M v top stave Zostanem si pekne u svojej 130 len by ju chcelo obut do niecoho kvalitnejsieho Niekde ste pisal 18z 3 rady Urcite by to jazdilo lepsie Dakujem moc za vsetky rady!!!!!
Jsou urcite i lepsi kola nez tyto originalni a pak jde hlavne o pneumatiky. "Drugster" ma 1er OZ s nejakymi semi-slicky, urcite rad rekne vice, az se tu ukaze :)

Ja jsem zazil na 1er OZ Ultraleggera s Michelin Pilot Cup a byla to solidni, lec ponekud kompromisni sada. Kola dobra, lehka (ne moc pekna, ale to je vec vkusu), pneumatiky byly ale prilis civilni. Nejlepsi byly Pirelli P Zero Corsa, ale ty uz se dnes nedelaji, Drugster ma jeste neco jineho, ale nevim ted presne co.
Jsem tu ;)
Tak mam Toya R888 225/40/18 predek a 255/35/18 zadek na originalnich kolech, ted uz nevzpomenu na typ,ale jsou to ty BBS. Uz mam druhou sadu prednich,protoze nic nevydrzi :) , a zda se mi, ze nejsou uplne idealni
Pak mam OZ ultralegera a na nich Pirelli PZero, a to jsou asi nejlepsi civilni pneu co jsem mel.
Ty semislicky jsem chtel dat na ty OZ ale bohuzel se to tam s tema Toyama nevejde. Nejak jsem spatne zvolil ET a mam ty OZ trochu vylezle a musel bych roztahnout blatniky coz teda ani nahodou. Shrnu to tak , ze OZ ultralegera plus pirelli PZero jsou pro drtivou vetsinu pouziti dle me nejlepsi kombinace
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

pjanda píše:
Koubes píše:pjanda: Taky přidám info o E90, zatím 9 měsíců a najeto něco přes 5 tisíc, co jsem to měl naposled před týdnem a zatím bez potíží a ani nevrže :ymparty: .
Pet tisic kilometru za devet mesicu? To s tim jezdite na nakupy, ne? :)

Tohle je tak taxa na prvni vetsi test, to se Vam jeste rozpadne :)
ups to jsem snad za loňský rok nenajel ani já se Z4 :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

pjanda píše:Vsude bude rychlejsi Z4M. Ale Z3M je ovladatelnejsi a vice pretaciva, je s ni zkratka vice legrace...
trošku se děsím toho, že ji seženeš a já s Tebou někdy pojedu :D (pozitivně se děsím :D )
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

když jsme u Těch Z4 M co vím tak jsou ve stavu nového auta k dispozici tak dva kousky v ČR . Jeden určitě a druhý propadával konkurzním řízením sem tam :D ale myslím, že ji nikdo nekoupil ;)
Bond007 píše:
PJ o 1M:
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

povidej,prosim.O cervene vim, ale o te druhe nic.Moc touzim o tom neco vedet.Sakra ,jsem vybitej,tak zitra
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

od pjanda » včera, 14:29

Co do zivotnosti nejde jen o hydrauliku, jde i o prevodovku samotnou. Elektrohydraulicke ovladani ji namaha vice nez lidske (tedy alespon to obvykle), takze se nesype jen ovladani, ale i prevodovka sama. Staci si promluvit v servisu s nekym, kdo se o par M3 staral...
Tak v tom případě ještě poslední info. BMW oficiálně nedodává díly na převodovku. Pouze novou skříň. :-\
RWD
Plant
Pan Řidič

Příspěvek od Plant »

Ad nájezd. za 8 měsíců na autě najeto 2900km. A to to přitom měl být daily driver pro mámu. :)
Mám rád automatické převodovky.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

WTF? Najednou tu chybí 2 Rikinovy a 1 můj příspěvek o LSD.

edit: Už jsem dohledal odělené téma. To je přínosné.
RWD
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Pardon, oddelil jsem to, ale zapomnel to napsat i sem :) Skoncilo to v technice se stinem v BMW, tak snad se to dalo najit...

Takze pripadne pro ostatni - o samosvorech pokracujeme zde: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=16&t=123
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

zdravim stare zname i nove nezname. toulal jsem se u protinozcu, tak se zapojuji se spozdenim. vcera jsem byl v garazi a hezky pohladil spici M3 po nalestenenm laku. zavrnela a povidala neco o tom, ze se nemuze dockat jara. a ja taky ne...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět