Telefonologie
Re: Telefonologie
Na ebay je teď jeden primovní kousek za 1450USD i s poštou
tenhle přístup nesnáším... třeba auto s navi bych si nevzal, ani kdyby mi ho dal někdo zadarmo a ešče připlatil... mobil mám na telefonávání, noťas na excel, garmina na gps a nikona na foto... nechci žádnýho kočkopsa (ze kterýho bych stejně používal enem teho psa a teho kocura ignoroval...)ExFun píše:A co je za problém? Koupíš něco s foťákem a prostě jej nebudeš využívat. To, že umí nebo má něco navíc, není problém.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A v čem ten foťák u nějaké obyčejné Nokie vadí? Hezky to možná vypadá na fóru, jako postoj, ale zajímalo by mě, jestli to má nějaký opodstatněný důvod
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
ze dvou důvodů:
a) co se může posrat to se posere
b) zbytečný/zbytný žrout energie
a) co se může posrat to se posere
b) zbytečný/zbytný žrout energie
c) zbytečně to navyšuje cenu produktu, komplikuje SW a v neposlední řadě se člověk občas ucvakne a pak čeká než se ten bazmek pustí a pak zase vypne
Slow and serious
naštěstí sem se stihnul předzásobit (k aktuálně používanému XP3 Enduro mám ještě jeden takový - nový - schovaný doma + jednu baterku - taky novou - navíc.... takže možná tak 2017 to začnu řešit...
@kopp: přesně tak...
@kopp: přesně tak...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Když ho nepoužíváš, nemá tě proč trápit a) ani b).
Kromě toho jde i o to zvážit možnosti použití. Foťákem z mobilu nemusíš fotit momentky z dovolené jen proto, že tam ten foťák máš. Ale jako pohotovostní zachycovač např. papírových dokumentů, jejichž kopie potřebuješ, fotku jízdního řádu nebo čehokoliv v situaci, kdy nemáš Nikona po ruce, to může být užitečné.
Kromě toho jde i o to zvážit možnosti použití. Foťákem z mobilu nemusíš fotit momentky z dovolené jen proto, že tam ten foťák máš. Ale jako pohotovostní zachycovač např. papírových dokumentů, jejichž kopie potřebuješ, fotku jízdního řádu nebo čehokoliv v situaci, kdy nemáš Nikona po ruce, to může být užitečné.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
tak já svého času pro fafá zakoupil 2x nokia 6310i a ještě jedna je jako záložní, sic bych ji rád používal, tak jsem si vědom toho, že bych ten telefon časem (ne moc dlouhým) znefungoval a jak na sviňu by otci odešla ta deset let stará a já bych byl nahranej, páč bych nevěděl, co mu koupit
a je to sračkování dokupy a do univerzálna jako u aut... kdo tam chtěl takových serepetiček? já bych raděj za cenu octavie s nulovou výbavou auto se supr podvozkem a vožehovým motorem. nasrat na měkčené plasty a bambilion pomocníku, milion žárovčiček, tuny elektrických motorků a ...
všeho všudy bych si raději koupil 6310i v minimalistickém ocelovém těle se sklíčkme z tvrzeného skla s klávesnící jak lusk než třeba E52, která je provedením klump jak cyp, ale hlavně, že je tam GPS, foťák, excel, pdf, bambilion paměti, do které nikdy nic nenahraju.
stejně jako telefon nebudu používat jako MP3 přehrávač... páč to drtí baterku a já chci z telefonu volat a to dlouho bez nabijení, načež si klidně pořídím ipod a když v něm vyžhavím baterku, tak se nic neděje.
a je to sračkování dokupy a do univerzálna jako u aut... kdo tam chtěl takových serepetiček? já bych raděj za cenu octavie s nulovou výbavou auto se supr podvozkem a vožehovým motorem. nasrat na měkčené plasty a bambilion pomocníku, milion žárovčiček, tuny elektrických motorků a ...
všeho všudy bych si raději koupil 6310i v minimalistickém ocelovém těle se sklíčkme z tvrzeného skla s klávesnící jak lusk než třeba E52, která je provedením klump jak cyp, ale hlavně, že je tam GPS, foťák, excel, pdf, bambilion paměti, do které nikdy nic nenahraju.
stejně jako telefon nebudu používat jako MP3 přehrávač... páč to drtí baterku a já chci z telefonu volat a to dlouho bez nabijení, načež si klidně pořídím ipod a když v něm vyžhavím baterku, tak se nic neděje.
Naposledy upravil(a) KoPP dne ned 13 lis 13:59, celkem upraveno 1 x.
Slow and serious
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Teď hledám náhradníka za toto:
Neměl by se otvírat ani vysouvat, měl by být stejně půvabný a měl by tam být vidět nějaký posun vpřed. Já prostě nevím...
Neměl by se otvírat ani vysouvat, měl by být stejně půvabný a měl by tam být vidět nějaký posun vpřed. Já prostě nevím...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""