Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
KoPP
Letec

Re: Telefonologie

Příspěvek od KoPP »

ExFun píše:A co je za problém? Koupíš něco s foťákem a prostě jej nebudeš využívat. To, že umí nebo má něco navíc, není problém, problém je, když neexistuje zařízení, které nemá, co chceš.
a to neexistuje chci stylovku ala 8600 nebo 8800 s HW klavesnicí, relativně drobný telefon, ale ať je cítit v ruce a má bytelnej MI... jo a klidně ať má ČB display (spíš plus, jde to ovládat i na slunci) ale jediné co potřebuji je BT kvůli HF
Slow and serious
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

ExFun píše:ale co Facebook? :D Včera byli kamarádi na svatomartinském víně a přišlo mi úplně úchylné, když jsem viděl, jak to hned všichni museli vypostovat na FB... Na můj vkus už lidi začínají žít moc ve virtuálním Second Life.
+1, taky občas nechápu, jak někdo dokáže tapetovat třeba 20 událostí za den :-)
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

KoPP píše:a to neexistuje chci stylovku ala 8600 nebo 8800 s HW klavesnicí, relativně drobný telefon, ale ať je cítit v ruce a má bytelnej MI... jo a klidně ať má ČB display (spíš plus, jde to ovládat i na slunci) ale jediné co potřebuji je BT kvůli HF
Můj Desire není teda ani černobílej ani stylovej, ale jeho 180 gramů v ruce rozhodně cítit je. :-) Můj kolega pracovní, který ho má taky, teda říkal, že na něj to těžký není... ale on má obvod paže stejný, jako já mám kolem pasu. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

KOPP: existuje, ale nemáš na to - Vertu, TAG Heuer etc. ;)

Nebo si prostě kup 6700 gold
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Jacík píše:
ExFun píše:ale co Facebook? :D Včera byli kamarádi na svatomartinském víně a přišlo mi úplně úchylné, když jsem viděl, jak to hned všichni museli vypostovat na FB... Na můj vkus už lidi začínají žít moc ve virtuálním Second Life.
+1, taky občas nechápu, jak někdo dokáže tapetovat třeba 20 událostí za den :-)
Vyjádřil jsem se trochu nepřesně. To, že to hned postují mě tak netrápí, ale co mě děsilo bylo, že pak stáli a kontrolovali kdo jim co na ty posty odpovídal, nebo si to dokonce komentovali vzájemně... To že někde stojí hlouček lidí, v jedné ruce skleničku a v druhé telefon a vzájemně si komunikují i přes FB mi přijde prostě hloupé.
Back to basics.
Příčina -> následek
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

VERTU.... bambilion za volátko v žádným případě a navíc to není nokča :D

prostě nějaká novější reinkarnace na téma N8800 by se mi líbila... a notně si pohrávám s myšlenkou na 8800 arte...

6700 gold, zas takovou kolotočařinu eee :)
Slow and serious
Volivovej volej
Mistr volantu

Vertu je Nokča.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

no nicméně stojí kilopade... což je řekněme jiná sociální dimenze :)
Slow and serious
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

ExFun píše:Vyjádřil jsem se trochu nepřesně. To, že to hned postují mě tak netrápí, ale co mě děsilo bylo, že pak stáli a kontrolovali kdo jim co na ty posty odpovídal, nebo si to dokonce komentovali vzájemně... To že někde stojí hlouček lidí, v jedné ruce skleničku a v druhé telefon a vzájemně si komunikují i přes FB mi přijde prostě hloupé.
Ale ono to v podstatě souvisí. Být od rána do večera připojenej na FB, postovat každou hovadinu, čekat co kdo napíše a co nejdřív to komentovat, mít tam několik set "přátel" atd. mi přijde jako nenormální. Na druhou stranu je možná velký počet lidí, kteří by jako nenormální považovali připojední na FB 2x týdně na 10-15minut, což dělám já :-)
Volivovej volej
Mistr volantu

KoPP píše:no nicméně stojí kilopade... což je řekněme jiná sociální dimenze :)
Tak to uděláš jako s Lunou a koupíš si ojetou... řekněme třeba za 40. :D
Odpovědět