Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Volivovej volej
Mistr volantu

Re: Telefonologie

Příspěvek od Volivovej volej »

I spolubydlící ajťák s tím telefonem žije celkem v klidu. Tak si nemyslím, že zrovna Delíkoj by musel mít problém. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Slawall píše:No ono je rozdíl si s tím hrát a používat to denně, kdy se dostaneš do situací, na které během hraní nenarazíš. ;)
Já myslím, že jestli se načtou poslední statusy z FB a messages z ICQ/Skype za 1 nebo 2s je jedno, nebo jestli to dýl trvá než přehodí track. A na nic jiného tyhle dotykáče stejně nejsou. Práce bych tomu neříkal.

Práci na telefonech odzvonilo s kapacitními displeji. U rezistivních se stylusy kluci měli vzdálené plochy, dalo se trefovat do buněk excelu etc. Dnes už jsou to jen virtuální možnosti. Kapacitní displej zpohodlnil ovládání, ale taky to posunul do sféry zábavy a konzumace obsahu. Jediná vykonatelná práce je odpovídat na maily.

Tahle rezistivní C6 je tak trochu prasopes - os na konzumaci, displej na práci.

BTW Deli proč měníš E72?
Back to basics.
Příčina -> následek
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Zajímavé...já denně ťukám poměrně hodně dat do excelu před kapacitní displej a funguju úplně v pohodě.
2.016V 99kW
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

zajímavé po měsící si v pondělí skočím pro opravenou E52 a přemýšlím zda se s N8310 rozloučit a odpověď zní asi ne...

kapacitní, excel, ťapání po displayi, foťák ... fůůůůj. na to mám tablet, zrcadlovku a navigaci a TELEFON, který opravdu volá a v nouzi největší napíše SMS a to pozor do 160 znaků :)

a to jsem si dřív kupoval vždy hi-tech telefon (např 3650) šteloval se s tím, měl tam bambilion aplikací a nějak jsem došel k tomu, že když to v telefonu není, ale mám na to specializované zařízení, tak to šetří čas (instalačně a hlavně při používání), nenosím po kapsách cihlu.

a zas takovej gangsta manager, kterej potřebuje mět u sebe email i na pivku nejsem :)
Slow and serious
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Slawall píše:Deli: No C6-00 bych ti moc nedoporučoval...klávesnice super, konstrukce taky, ale systém je na hovno. Je to obyč starý Symbian, který je pomalý a v kombinaci s odporovým displejem je to na hovno.
Volivovej volej píše:Ale Deli měl doteď jen E71, E66, E72. Podle mě nebude mít s C6 problém. Pomalé to s novými verzemi firmware taky nebylo. :-)
právě :)
ExFun píše:BTW Deli proč měníš E72?
Tu neměnim, budu měnit za E66 :) S E72 jsme spokojený, to mám jako pracovní telefon na volání a na maily a nemůžu na to říct křivého slova ;;)

Ale chci novou hračku na druhé číslo :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

KoPP píše: a zas takovej gangsta manager, kterej potřebuje mět u sebe email i na pivku nejsem :)
ale co Facebook? :D Včera byli kamarádi na svatomartinském víně a přišlo mi úplně úchylné, když jsem viděl, jak to hned všichni museli vypostovat na FB... Na můj vkus už lidi začínají žít moc ve virtuálním Second Life.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

jestli chceš hračku, zkus WP7 Mango ;)
Back to basics.
Příčina -> následek
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Já jsem v tomhle hrozně konzervativní, nechci nic jiného než Nokii :D A moc na tom druhém čísle nenavolám, nenapíšu, takže to budu spíš fakt jako hračku, proto možná i ten dotyk bez HW kláves :)] Možná :D
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Pokud vím, tak Nokie vystřelila WP7 mango ;)
Back to basics.
Příčina -> následek
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

To jo, nějaké WP 7.5 mají ty nové :)

EDIT: A teď na to koukam a ta Lumia 800 je za nějakých 11tis bez daně, to zas takovej blázen nejsem :D
Odpovědět