Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
- PUJCPORSCHE.cz
- Adept autoškoly
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
TAK KDY VYRAZÍME NA SLOVAKIARING ??? )
www.PUJCPORSCHE.cz
Plníme Vaše sny!
Plníme Vaše sny!
na to nemam výkon a odvaha je mi tam prd platná
SSS - vdechne tě do života
Tak na SR by bylo pro me mista dost, a i vykon by mohl stacit . Jen se bohuzel opet ukaze, ze M3 neni zadne sportovni nacini na okruh, ale jen rychle priblizovadlo
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Kdybys koukala po chlapech, viděla bys, že všichni koukají na tebe Polovina z nich netuší, co tam bylo za autakoncernova_simonka píše:koukala jsem po autech ne po chlapech!
-
- Autoškolák
nevim, co jsem od toho čekala, ale díky
Naposledy upravil(a) koncernova_simonka dne ned 13 lis 09:31, celkem upraveno 1 x.
-
- Dítě v autě
Zdravim lidicky
chci se zeptat jestli uz sem organizatori dali videjko jak jsem pri uplne poslednim kole zul pravou zadni pneu?
Dik, jinak to byla fajn akce, jen pan majitel at neco udela s tema vymolkama, nerovnostma, bordelem apod., protoze jestli to zustane takhle a pristi rok na tom budem jezdit Miata Cup, tak si totalne oddelam auto. Tento rok sem byl 8x na okruhu a nikde nedostala miatka takovej kotel jako tady
chci se zeptat jestli uz sem organizatori dali videjko jak jsem pri uplne poslednim kole zul pravou zadni pneu?
Dik, jinak to byla fajn akce, jen pan majitel at neco udela s tema vymolkama, nerovnostma, bordelem apod., protoze jestli to zustane takhle a pristi rok na tom budem jezdit Miata Cup, tak si totalne oddelam auto. Tento rok sem byl 8x na okruhu a nikde nedostala miatka takovej kotel jako tady
Jinak tady je video z Mazdy od Michala z Temple of Speed. Pro lepsi orientaci jsem do toho pridal rychlost z GPS logu.
Tuhle jizdu tusim jedu s Vavrisem pote, co jsem v predchozi jizde smetl ten pneumatikovej retarder na konci rovinky za otockou, takze jista opatrnost je znat
Tuhle jizdu tusim jedu s Vavrisem pote, co jsem v predchozi jizde smetl ten pneumatikovej retarder na konci rovinky za otockou, takze jista opatrnost je znat
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
To tacho je super GPS log - co to obnáší?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!