se nedivim, nikdo soudnej si tak zpraseny auto nekoupiKoPP píše:neroztrhl tato:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -1/9218924
už se prodává dýl jak půl roku
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Co je na něm tak špatnýho kromě kapoty? A tu jde přelepit fólií za pár stovek...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Tak zrovna té kapoty jsem si ani nevšiml a přesto jsem si říkal, jak je to hnusný - to zadní křídlo, pedály...
kapota, zadni kridlo, nejaky bazmeky na pedalech... cenu to rozhodne nema tak nizkou aby se vyplatilo to koupit a pak predelavat... a buh vi jak s tim nekdo takovej jezdilbeaumont píše:Co je na něm tak špatnýho kromě kapoty? A tu jde přelepit fólií za pár stovek...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To z těch pedálů se nejspíš sundá během 10 minut (pokud to brzy neupadne samo) a křídlo? IMHO to už vzhledu toho auta nijak neublíží (tomu už neublíží a nepomůže skoro nic ), vlastně jsem si ho na fotkách nejdřív ani nevšiml...
Ale mně to může být jedno, 130i se mě netýká...
Ale mně to může být jedno, 130i se mě netýká...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
to madlo nad pátejma dveřma je super a ten předek je taky tragickej...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Nie je ta prva jednotka nejako podozrivo lacna? Normalne o nej rozmyslam...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je jedno - každé ráno se vzbudí nějakej blbecdrugster píše:Jsem zvedav, v jakem stavu budou, pokud jezdila na RFT.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
asi sem divnej..... obludu X6 bych si v životě nepořídil , ale tahle úprava se mi velmi, ale velmi (zvláště při pohledu zepředu a zepředu-zboku) opticky velmi líbí.....ale stejně bych si to ale nikdy nekoupil...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
update: tedy kromě těch žlutých kol, to je eklhaft
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.