Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
A proč je sešrotujou? To není výhodnější je rozdat?
2.0i 107kW
šmoula: Ta auta už zřejmě nešla normálně přihlásit do provozu, protože neplní emisní normy. Ale stejně tomu nevěřím, IMHO je to kachna. Ta auta by přece jinak dostali třeba Carabinieri, nebo by je mohli rozdal muzeím moderního umění...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
baut: neni to nic noveho a delo se to v minulosti mnohokrat a nejen u alfy apod. neni to nic neobvykleho, ze se nici veci co se neprodaji a nepouzivaji se na jine ucely. tak to proste chodi.
Tak možné to samozřejmě je, ale já tomu prostě moc nevěřím. Tím spíš v Itálii - tam by se určitě našel nějaký podnikavec, který by ta auta třeba koupil "pod rukou" a rozmontoval na díly nebo prodal do někam Ruska nebo něco. Ale po pravdě - kdo ví...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Nebo by mohli natočit Kobru 11-Brera special. Jako ta US detektivka?, kde všichni jezdili Yugama.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Už jste někdo jeli s tím dvouválcem TwinAir? Docela mě zajímá, jak se chová.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Tak jsem tadykámoš neska kupil jetou 156 1.8TwinSpark... zkusím mu vnuknout myšlenku na zalogování setu...
A hned začnu, není to plnokrevná alfa která umřela někdy kolem 90tého (ale která automobilka si udržela tradice porsche/diesel, bmw/turbo trivalce atd..), ale musím říct, že za ty dva měsíce co jí mám mě každým dnem utvrzuje, že jsem udělal dobře, že jsem koupil alfu.kurde bez Bussa to neni poradna calfa. Ta 1,8 bude jezdit za 8-9 lehkou nohou a furt je to jenom ctyrvalec . . . :-/
Neřeším, že to jezdí za deset (kdybych to chtěl řešit tak si vezmu felinu lpg) a nezáleží mi na tom, co říkají ostatní (že lepší je JTD a nejlepší je stejně octavia TDI). To auto mi dělá radost a to jak za volantem tak v garáží (poslední dobou je to moje neoblibenější aktivita jít na ní dělat).
Když to shrnu auto v ceně feliny, s výbavou passata (až na chybějící maxidot, ale na tom už se pracuje a půjde to i do distribuce pokud se Mi zadaří), a jízdíma vlastnosma +/-3er (ale pořád je to jen předohrab).
Vybírat znovu, koupím jí znovu.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
nazdar, nebyls ji neska projet, holku jednu? sem jednu 156 potkal na Rudné u Mecedesu .... asi ve dvě odpoledne...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Byl ale zrovna ted . Ve dve jsem byl v pracovnim procesu. Tvoji 316i bych urcite neprehlid
Nevi nekdo jaky software je treba pouzit na kodovani budiku? (Hw wag tacho).
Nevi nekdo jaky software je treba pouzit na kodovani budiku? (Hw wag tacho).
AR166V6, F850 Special
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Na Rudné u Mercedesu? Ostrava?
ad TwinAir: včera jsem se byl projet. Moc mě to nenadchlo, proč, to se dočtete zde.
ad TwinAir: včera jsem se byl projet. Moc mě to nenadchlo, proč, to se dočtete zde.
Naposledy upravil(a) bloody cardinal dne sob 17 pro 18:22, celkem upraveno 1 x.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz