Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Fabia 2 Combi HTP 51kW - dlouhodoba 6,8 70% casu jizda po Praze, zbytek dalnice a okresky prvni tridy
2.0i 107kW
po dlouhé době sem se zase podíval s průměrem pod 10....
(sem byl minulý týden na otočku v Popradě s drahou vedle sebe a byl dost provoz.... takže sem podruhé v životě na plnou najel víc než 600km... )
(sem byl minulý týden na otočku v Popradě s drahou vedle sebe a byl dost provoz.... takže sem podruhé v životě na plnou najel víc než 600km... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nádrž v trapu, 434km (60% Praha), průměrná spotřeba 10.3l/100km. Motor 1.6 16V 66kW.
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
ja zmenil praci, najednou nejezdim do mesta a za 9,1 mam poslednich 900 km nejakych 7,8...
Moje prvni zkusenosti se spotrebou jsou prumer kolem 17.5 l /100km, no milackovi (M3 e 90 manual) papani chutna
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
no mi tez klesla spotreba o 1,3 /100
drive 10,5; nyni 9,2
drive 10,5; nyni 9,2
Já posledních 14 dnů nevytáhl nos z Prahy a mám něco málo přes 7. Docela spokojenost
2.9T RWD
sem s přechodem na "zimu" ubral 2x3cm vzadu a 0.2 litru na průměru, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
5,3. Trochu jsem prasil
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
nápodobně, jen jsem jel až z prešova při víkendovém provozu okresky 100-110, dálnice 130-140 a bylo z toho 9,6. docela pohoda na tank od vwpavproch píše:po dlouhé době sem se zase podíval s průměrem pod 10....
Pravda vyděsí