Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
To oliznuti letlampou jsem si zazil sam, kdyz si me predjizdel Zazitek to je vskutku zajimavy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Soptík ve výfuku = opravdu pěkná podívaná!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to potom jommira píše:vida, carabinieri. pry jsem zdrzoval, toz se tedy omlouvam. na svoji obranu uvadim, ze jsem mel na palube zenu, dokonce vlastni, a te bylo spatne uz pri prijezdu na okruh .
Jinak přidávám ještě něco málo fotek http://hrochovooko.rajce.idnes.cz/Czechring_5.11_2011
Alfa Romeo GTA
pallas: aha, takze jestli to dobre chapu, jsou do koncovek vyvedeny plynove horaky spinane pri razeni a krmene z bomby v kufru. husta ficura .
ted vazne, opravdu velka show to byla. dik za info ohledne upravy.
ted vazne, opravdu velka show to byla. dik za info ohledne upravy.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Pssst, to bylo tajemstvi! Proto taky nesmim bourat na zadek, zbourat retarder predkem je jeste okmmira píše:pallas: aha, takze jestli to dobre chapu, jsou do koncovek vyvedeny plynove horaky spinane pri razeni a krmene z bomby v kufru. husta ficura .
Neni zac. Jelikoz mam profesne k autum daleko, tak nejsem na zadne velke upravy - nemel bych jistotu, ze veci spis nezhorsim.mmira píše:ted vazne, opravdu velka show to byla. dik za info ohledne upravy.
Vedle brzd a lehkych kol se tedy snazim upravovat jen to, o cem 100% vim, ze tam jsou rezervy, nebo ze to Mazda poddimenzovala, jak treba zapalovani. Letlampy v laufech je jen vedlejsi efekt, za ktery se ale nezlobim.
Wankely maji obecne vetsi tendenci odplivnout nespalene palivo do vyfuku, takze jakmile se trochu otevrou vyfukove cesty, tak je to celkem bezne...
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Pallas: a co kdyby nekdo nedobrzdil a prásknul to do tebe?
2.0i 107kW
No tak to by nam asi bylo teplošmoula píše:Pallas: a co kdyby nekdo nedobrzdil a prásknul to do tebe?
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
příště sníh.
příští akci bych navrhoval na sněhu, nebo alepson na sněhu ji předpokládat dle zákona o zimních pneu. Moucha bude víc mouchovat, mně bude stačit méně poníků, řidiči ukáží větší um.
příští akci bych navrhoval na sněhu, nebo alepson na sněhu ji předpokládat dle zákona o zimních pneu. Moucha bude víc mouchovat, mně bude stačit méně poníků, řidiči ukáží větší um.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
výměna
rozzářilo mi usměv na rtech, že jsem něco vyhrál, fakt mě to rozzářilo po dnešních služebních 200 km. ... a to poukaz na pneu 5000 kč. žel pro něj nemám užití. ( soukromé nic nenajede a má nové zimáky celoročně. a služební..
mám využití pro poukázku na antiradary.net. rád bych vyměnil, pokud výherce má podobný zájem.
rozzářilo mi usměv na rtech, že jsem něco vyhrál, fakt mě to rozzářilo po dnešních služebních 200 km. ... a to poukaz na pneu 5000 kč. žel pro něj nemám užití. ( soukromé nic nenajede a má nové zimáky celoročně. a služební..
mám využití pro poukázku na antiradary.net. rád bych vyměnil, pokud výherce má podobný zájem.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?