Vymluvy, vymluvy ja jsem vezl dalsi dva lidi, alespon myslimBond007 píše:spis katalyzatoru... samozrejme v ramci teoretickyho zduvodneni toho ze to nekomu mohlo jet lip... mam vysypanej katalyzator a nejak provizorne odpojeny lambda sondy za katem..takze to nemelo uplne plnej vykon... taky jsem domu dojel klasicky s rozsvicenou kontrolkou motoru a motorem v nouzaku
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Přesně tak to je o cca 160 KG navícdrugster píše:Vymluvy, vymluvy ja jsem vezl dalsi dva lidi, alespon myslimBond007 píše:spis katalyzatoru... samozrejme v ramci teoretickyho zduvodneni toho ze to nekomu mohlo jet lip... mam vysypanej katalyzator a nejak provizorne odpojeny lambda sondy za katem..takze to nemelo uplne plnej vykon... taky jsem domu dojel klasicky s rozsvicenou kontrolkou motoru a motorem v nouzaku
Nebát se.... !
to se v hmotnosti toho špekounka (M3) ztratiIhope995 píše:Přesně tak to je o cca 160 KG navícdrugster píše:Vymluvy, vymluvy ja jsem vezl dalsi dva lidi, alespon myslimBond007 píše:spis katalyzatoru... samozrejme v ramci teoretickyho zduvodneni toho ze to nekomu mohlo jet lip... mam vysypanej katalyzator a nejak provizorne odpojeny lambda sondy za katem..takze to nemelo uplne plnej vykon... taky jsem domu dojel klasicky s rozsvicenou kontrolkou motoru a motorem v nouzaku
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Takže příště by to chtělo časomíru, aby se kluci nehádali btw by mě zajímalo porovnání časů podle poměru výkon/váha těch nejrychlejších aut a třeba Punta a jiných "obyčejnějších" aut, který na svoje možnosti jezdily velmi pěkně...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže já to určitě nebylIhope995 píše:Přesně tak to je o cca 160 KG navíc
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
taky mas 75kg?řidičBOB píše:Takže já to určitě nebylIhope995 píše:Přesně tak to je o cca 160 KG navíc
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Euro1 - to ses snad posral?! A co na to EU??Ihope995 píše:Tak se koupí něco lehce ojetého a levného
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Ale jinak tohle auto si pamatuju a až na tu hmotnost, to bylo moc fajn
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:Euro1 - to ses snad posral?! A co na to EU??Ihope995 píše:Tak se koupí něco lehce ojetého a levného
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Ale jinak tohle auto si pamatuju a až na tu hmotnost, to bylo moc fajn
Tohle auto jsem v životě neviděl, a myslím si že to byl tak trochu těžkej křáp ne ?
Nebát se.... !