to nebyly sutry, ale soucastkyIhope995 píše:Když si mě vezl tak ti to šlo dobře ... a Z4M ti moc neujížděla a na rovinkách nám to jelo líp , ale museli jsme brzidt kvůli těm šutrům co od Bonda lítali ...drugster píše:Jestli tou cernou M3 kluci myslite me:-), tak je pravda ze mi Bond ujel, to rika spravne, ale jen proto, ze jsem ho nechal . A bonde mas pravdu, trat se menila retarderama a mohly byt velmi odlisne
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
safra, na snih budu potrebovat jiny auto, bo alfi nema vypinatelny VDCřidičBOB píše:Příště, na sněhu vám to Subaru stejně nandá
No a že to byly velký rány ...Bond007 píše:to nebyly sutry, ale soucastkyIhope995 píše:Když si mě vezl tak ti to šlo dobře ... a Z4M ti moc neujížděla a na rovinkách nám to jelo líp , ale museli jsme brzidt kvůli těm šutrům co od Bonda lítali ...drugster píše:Jestli tou cernou M3 kluci myslite me:-), tak je pravda ze mi Bond ujel, to rika spravne, ale jen proto, ze jsem ho nechal . A bonde mas pravdu, trat se menila retarderama a mohly byt velmi odlisne
Nebát se.... !
ja se na CR nechal poprve svezt imprezou wrx sti pro dříve a vubec to nebylo spatny... cekal jsem ze je to vetsi shitřidičBOB píše:Příště, na sněhu vám to Subaru stejně nandá
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Dekuji
To byly Bond vychytavky od pana Q
To byly Bond vychytavky od pana Q
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Tak se koupí něco lehce ojetého a levnéhoPeTr7650 píše:safra, na snih budu potrebovat jiny auto, bo alfi nema vypinatelny VDCřidičBOB píše:Příště, na sněhu vám to Subaru stejně nandá
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Nebát se.... !
spis katalyzatoru... samozrejme v ramci teoretickyho zduvodneni toho ze to nekomu mohlo jet lip... mam vysypanej katalyzator a nejak provizorne odpojeny lambda sondy za katem..takze to nemelo uplne plnej vykon... taky jsem domu dojel klasicky s rozsvicenou kontrolkou motoru a motorem v nouzaku
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jj, Bond umi vyuzit jakekoliv drobnosti k vitezstvi. Opravdovy profikřidičBOB píše:drugster: kusy destiček
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Souhlasím ....drugster píše:Jj, Bond umi vyuzit jakekoliv drobnosti k vitezstvi. Opravdovy profikřidičBOB píše:drugster: kusy destiček
Nebát se.... !