Já tě zatím zahlíd jen na jednom videu od řBobaPeTr7650 píše:safra porad na fotkach nevidim svoje "rodinne" vozitko . Skoro jako bych tam nebyl
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
stribrna 156 SW V6. merkur ma taky jeden muj zaber a ja se musim spokojit s onboardem a zaberem mych horicich brzd
Tak myslim že fotky tebe mám ... Rodinné kombi ne ?
Nebát se.... !
me pry moje draha namerila neco kolem 48...ale nevim jak moc je objektivniVavris píše:Zkoumali jste někdo z onboardů, za kolik cca máte jedno kolo?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To tě měřila šuplerou? Já tě tipoval max na 12...
To jo když jsem sem stebou bavil říkal si něco kolem 42-43..Bond007 píše:me pry moje draha namerila neco kolem 48...ale nevim jak moc je objektivniVavris píše:Zkoumali jste někdo z onboardů, za kolik cca máte jedno kolo?
Nebát se.... !
Ihope: fotky dehtové jedničky tam náhodou nemáš?
PeTr7650 píše:stribrna 156 SW V6. merkur ma taky jeden muj zaber a ja se musim spokojit s onboardem a zaberem mych horicich brzd
Uploaded with ImageShack.us
Alfa podrtí všchny dokonce i mocné Porsche
Nebát se.... !
Tu 120d mám možná taky počkej mrknu se ...vasco píše:Ihope: fotky dehtové jedničky tam náhodou nemáš?
Nebát se.... !
fakt? to si nepamatuju, ale vzhledem ke stari uz neni pamet co byvala a taky jsem z netu zvyklej kecat spoustu nesmysluIhope995 píše:To jo když jsem sem stebou bavil říkal si něco kolem 42-43..Bond007 píše:me pry moje draha namerila neco kolem 48...ale nevim jak moc je objektivniVavris píše:Zkoumali jste někdo z onboardů, za kolik cca máte jedno kolo?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW