dokonce si troufnu tvrdit, že kdyby šel yaris rozjet víc, udělá tam kotrmelecšmoula píše:Mě moucha říkal, že tam i škrtal s Jarysem a to je už co říct
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
SSS - vdechne tě do života
priznam se, ze u organizace usporadani okruhu jsem nebyl, takze nevim. ale take trochu sdilim obavy z toho mostu. uvidime priste.jarka píše:mmira: Neuvažovali jste o konfiguraci tratě jako když je používaná pro duální závod? Bude pak sice chybět ta dlouhá rovinka, ale přibude pěkná technická pasáž s přejezdem přes most a celková délka kolem 2km už taky není nejhorší. Na sněhu by tahle varianta byla asi dost vražedná protože těch svodidel je tam pak celkem dost, ale za sucha je to s trochou opatrnosti docela zajimavý.
moucha: salto by bylo stylovejsi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Podmínka rozumné nájezdové rychlosti je v tomto případě Darwinovská .Moucha píše:dokonce si troufnu tvrdit, že kdyby šel yaris rozjet víc, udělá tam kotrmelec
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No a já se pořád ptám, proč na něj vůbec jezdit...
Tebe v MX-5 mám jen fotky, video mě napadlo až u Porsche.metaljohn píše:Dobrý, to hned stáhnu Musíě mi pak poslat ještě s tou MX-5, nebo tu jsi fotil?
Fotky s videem hodím na Uložto v podvečer když to stihnu
Citroen ZX 1.4i
- PUJCPORSCHE.cz
- Adept autoškoly
Máš nějaké videjko či co?Libor píše:Tebe v MX-5 mám jen fotky, video mě napadlo až u Porsche.metaljohn píše:Dobrý, to hned stáhnu Musíě mi pak poslat ještě s tou MX-5, nebo tu jsi fotil?
Fotky s videem hodím na Uložto v podvečer když to stihnu
www.PUJCPORSCHE.cz
Plníme Vaše sny!
Plníme Vaše sny!
BMW 335i (306 PS) 53.9... (měl jsem stopky )Vavris píše:Zkoumali jste někdo z onboardů, za kolik cca máte jedno kolo?
Nebát se.... !
BMW 320/6 (120 PS) - 1:13
Slušnej čaš ...bambus píše:BMW 320/6 (120 PS) - 1:13
Nebát se.... !