BMW M3 GTS v ČR
Re: BMW M3 GTS v ČR
Tomu rozumim, ale pokud to takto BMW prezentuje, je to ucelova argumentace. Kdo radit neumi, ten radit nechce, ten si manual neporidi tak ci onak. Kdo radit umi a chce a manual by si poridil, pravdepodobne s nim umi zachazet lepe a zadnym likvidatorem spojek by se nestal. Vyjimky jiste budou existovat, ale kdyz uz to nejak bude obecne, tak spise takto.
Kazdopadne je to problem uzivatele, ne vyrobce, spojka je spotrebni material jako brzdy a take tezko bude nekdo automobilce vycitat, ze mu brzdy vydrzi jen 5 tkm, kdyz s nimi jezdi jak jezdi...
Kazdopadne je to problem uzivatele, ne vyrobce, spojka je spotrebni material jako brzdy a take tezko bude nekdo automobilce vycitat, ze mu brzdy vydrzi jen 5 tkm, kdyz s nimi jezdi jak jezdi...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ale vratme se GTS - to je proste M3 a nechat i tam manual jako volbu neni nic proti nicemu uz vubec. Nevim, proc to automobilky nedelaji, nechapu to, zrovna tady by stacil jediny zakaznik, aby se to vyplatilo...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
To neni drzost, psal jsem to jiz s ocekavanim takove odpovedi Je to jako s zenskou, proste s manualem si nerozumimepjanda píše:Nechci byt drzy, ale rekl bych, ze slaby clanek jste spise Vy Zas na druhou stranu je sympaticke, ze jste se dobrovolne eliminovalCaddy píše:spojka je holt slaby clanek Odelsy mi dve. Automat ani jeden (A to jsem mel petkrat vic automatu, nez manualu )
Spojka je skutečně spotřební materiál. Převodovka už méněCaddy píše:spojka je holt slaby clanek Odelsy mi dve. Automat ani jeden (A to jsem mel petkrat vic automatu, nez manualu )
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
tak to si myslím, že na 99% nebyla ... je to rádoby M3 GTS z Diamond Racejancsi píše:pred chvilou som ju videl ako isla zo seberova na opatov. Ako efektne na ceste na zivo je to dost
a ma to teda paradny zvuk
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
tak zastavovat som ju nezastavoval som myslel ze u bychla maju original m3 gts a som myslel ze by to mohla byt prave ona (je to kusok od seberova)acer.t píše:tak to si myslím, že na 99% nebyla ... je to rádoby M3 GTS z Diamond Racejancsi píše:pred chvilou som ju videl ako isla zo seberova na opatov. Ako efektne na ceste na zivo je to dost
E46 325i + E60 550i
jancsi píše:tak zastavovat som ju nezastavoval som myslel ze u bychla maju original m3 gts a som myslel ze by to mohla byt prave ona (je to kusok od seberova)acer.t píše:tak to si myslím, že na 99% nebyla ... je to rádoby M3 GTS z Diamond Racejancsi píše:pred chvilou som ju videl ako isla zo seberova na opatov. Ako efektne na ceste na zivo je to dost
jjj to je správně u Bychla je jediné GTS v ČR a myslím, že tam i dlouho zůstane ta z DR nemá ani to křídlo ..zkusím najít někde foto
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Tak koukám, že se garáž přesunula rychlejc než sem myslel , jen dobře.
Ale k tématu - barva je taková divná, a ten automat, to by mě zajímalo kdo si tohle fakt koupí, mareš?
Ale k tématu - barva je taková divná, a ten automat, to by mě zajímalo kdo si tohle fakt koupí, mareš?
Power is nothing without control
To auto je sběratelská edice ...je jich jen pár a buďme rádi že máme v ČR alespoň jednu. Mareš určitě ne ..má vykuchaný interier a nemohl by poslouchat rádiotomig píše:Tak koukám, že se garáž přesunula rychlejc než sem myslel , jen dobře.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Myslis jako , ze by nemohl poslouchat sam sebe?
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?