Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
- PUJCPORSCHE.cz
- Adept autoškoly
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Perfektní akce, skvělá organizace, chválíme AF!
Na trati se dalo krásně vyblbnout, škoda jen některých rozbitých míst a svodidel tam, kde být nemusely
19" pneu jsme přetavili a potrhali, z desek taky nic nezbylo, ale už se těšíme na další akci!
Jinak bramboráky parádní pokušení něco zajímavého koupit opět o další level výš
Pokud někdo máte nějaké další nezveřejněné foto, kde se mihlo naše auto, budeme moc rádi )
Na trati se dalo krásně vyblbnout, škoda jen některých rozbitých míst a svodidel tam, kde být nemusely
19" pneu jsme přetavili a potrhali, z desek taky nic nezbylo, ale už se těšíme na další akci!
Jinak bramboráky parádní pokušení něco zajímavého koupit opět o další level výš
Pokud někdo máte nějaké další nezveřejněné foto, kde se mihlo naše auto, budeme moc rádi )
www.PUJCPORSCHE.cz
Plníme Vaše sny!
Plníme Vaše sny!
pred tou 130i jedu ja nebo nekdo jinej?řidičBOB píše:...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Vasco tomu nerozumi Vase M3 ma nadherne kovovy zvuk, presne jak se na M3 slusi. A za uvodni drift, jeste jednou tleskammmira píše:sakrys, asi ji nekdy budu muset nekomu pujcit a poslechnout si ji. uvnitr to zvuci stale dobre.vasco píše:Jinak zarazila mě jedna věc - zvuk M3 E46. Oproti Z4M ji nebylo skoro vůbec slyšet a ke konci tam dokonce snad mmirovi něco rezonovalo?
Vavris píše:Mi přišla včerejší trať docela zajímavá, ale místy bídný asfalt a spousta odlítávajícího bordelu na rovince na dojmech zrovna nepřidá.
Presne tak. Hlavne ze zacatku bylo na rovince opravdu hodne kaminku. Hned v prvnim nebo druhem kole ode me inkasoval pan s cervenou Miatou peknou pecku sutrem do celniho okna. Nicmene trat jako takova neni vubec spatna, naopak.drugster píše:Skoda mereni rychlosti, v te dobe bylo na draze spousta kaminku, takze jsem celou rovinku nechaval odjizdet auto prede mno.
Jinak diky organizatorum za podarenou akci a uz planujte neco dalsiho
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
očekával jsem větší flameBond007 píše:nj, ale vetsinou aspon ti co maji koule a nemaji audi opusti chvilku roli internetovyho hrdiny a jdou se predvest mezi lidiAlex.. píše:já to říkám furt, že většina lidí co chodí na AF jsou lamyBond007 píše: ja dorazil az odpoledne kdy uz meli vsichni vybity fotaky a kamery
uvodni drift, heh, srandu si prosim delejte z nekoho jineho . jinak co se zvuku tyce, pred nedavnem jsem musel nechat opravit jednu malou dirku. pred opravou to melo hodne zajimavy zvuk po nastartovani za studena, pak se to ale zatahlo a utlumilo. ovsem po oprave, kdy byl vyfuk rozebran a cely vycisten, se znova obevil prave ten spravny kovovy ton.breadvan píše:Vasco tomu nerozumi Vase M3 ma nadherne kovovy zvuk, presne jak se na M3 slusi. A za uvodni drift, jeste jednou tleskammmira píše:sakrys, asi ji nekdy budu muset nekomu pujcit a poslechnout si ji. uvnitr to zvuci stale dobre.vasco píše:Jinak zarazila mě jedna věc - zvuk M3 E46. Oproti Z4M ji nebylo skoro vůbec slyšet a ke konci tam dokonce snad mmirovi něco rezonovalo?
toto byl nulty rocnik akce, priste doufame, ze spatne veci vylepsime, ty dobre nechame jak byly. takze urcite budeme pokracovat. snad uz v prosinci nekde na snehu.breadvan píše:Jinak diky organizatorum za podarenou akci a uz planujte neco dalsiho
mmch, Z3c je stale hodne pekny vuz, radost pohledet.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Skoda ze Vasco misto automatickych kamen neprijel taky v Z3C. Mohli jsme tvorit stylovy tandemmmira píše: mmch, Z3c je stale hodne pekny vuz, radost pohledet.
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
mmira: Neuvažovali jste o konfiguraci tratě jako když je používaná pro duální závod? Bude pak sice chybět ta dlouhá rovinka, ale přibude pěkná technická pasáž s přejezdem přes most a celková délka kolem 2km už taky není nejhorší. Na sněhu by tahle varianta byla asi dost vražedná protože těch svodidel je tam pak celkem dost, ale za sucha je to s trochou opatrnosti docela zajimavý.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo, už vidím, kolik lidí ti tam bude chtít vjet na ten most nechat si zničit předek...
Pokud by se někdy mělo jezdit i přes ten most, tak se ani nepřihlásím a raději si za ty prachy, které bych pak nechal za opravu, zajedu na Nordschleife teda...
Pokud by se někdy mělo jezdit i přes ten most, tak se ani nepřihlásím a raději si za ty prachy, které bych pak nechal za opravu, zajedu na Nordschleife teda...
Jo, to je pravda, taky mě to pak celkem mrzelo, že jsem nedojel Zetkem...breadvan píše:Skoda ze Vasco misto automatickych kamen neprijel taky v Z3C. Mohli jsme tvorit stylovy tandemmmira píše: mmch, Z3c je stale hodne pekny vuz, radost pohledet.
vasco: přejezd mostu je v pohodě, pokud má člověk soudnost a jede do 50kmh. Mám to celkem nízké, ale neškrtl jsem ani jednou...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).