Sraz Autoforum.cz na CzechRingu

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
charger
Mistr volantu

Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu

Příspěvek od charger »

drugster píše:klasik pravi:"neubirej, svodidla te srovnaj" :D
To mi připomíná slova jednoho prezidenta klubu jedné britské značky poté, co dojel s pomuchlaným bokem auta na Sosnovou.. já: "cos blbnul?" on: Níc, jen jsem byl trochu delší na sjezdu z dálnice, tak jsem si pomohl do správného směru o svodidla, ale ani jsem nezastavoval" :D
Ain´t nobody got time for that
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

beaumont: Tak pokud jsou řidiči aspoň malinko ohleduplní, tak to docela jde...ono na tom Czech ringu se dalo předjíždět snad jen na jednom místě a i tak to až na jeden karambol dopadlo vždy dobře
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

charger: já viděl pouštění rychlejších prakticky všude... Ohleduplnost tam byla přítomna.

Vavris: podle otisků bych to tipoval na svodidla :-?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

neco z vlastni zahradky

Lubosh
Autoškolák

Příspěvek od Lubosh »

řidičBOB píše:charger: já viděl pouštění rychlejších prakticky všude... Ohleduplnost tam byla přítomna.
Musím potvrdit, asi tři auta mě pouštěli, já zase pouštěl cat, EVO jsem ani pouštět nemusel, prostě mě pod mostem předjelo za neskutečnýho řevu :-D (to ta ozvěna tam) :-bd
rotaryhead.....Mazda RX-7 FD
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Lubosh píše:
řidičBOB píše:charger: já viděl pouštění rychlejších prakticky všude... Ohleduplnost tam byla přítomna.
Musím potvrdit, asi tři auta mě pouštěli, já zase pouštěl cat, EVO jsem ani pouštět nemusel, prostě mě pod mostem předjelo za neskutečnýho řevu :-D (to ta ozvěna tam) :-bd
Ano ano, to zase jo, řidiči byli ohleduplní, já jen že v Mýtě je těch míst k předjíždění dle mého víc no :)
vojtadub
Pan Řidič

Příspěvek od vojtadub »

Tak pro vyjasneni situace s forestrem. Jel jsem s nim ve skupince a nabral "jenom" ty gumy pred zatackou se svodidlama.. Akorat.. Nabral je tak, ze tam byl moznej prujezd na plnej az k zatacce.. :-D
vasco: Tak uz vim ci je ten pejsek s alegorickym obleckem :-D
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

beaumont píše:Já byl v Mýtě asi před měsícem, je to opravdu bezpečný okruh a s pěkným povrchem. Ideální na vyzkoušení hranic auta i svých při nízkých rychlostech. Na druhou stranu je to docela nevhodné místo pro větší a silnější auta, třeba takové GTR nebo dokonce ten Medvěd CL by tam působily úplně nepatřičně. I já s mou relativně slabou Alfou (200 koní) tam dám jen na jednom nebo dvou místech trojku, jinak vše za dva (a kdybych to auto neměl tak rád, tak by tam na dvou místech šla i jednička).
Nicméně jako příští štace by to bylo fajn, akorát by musel být omezený počet účastníků, na tu trať nemá smysl pustit víc než dvě, max. tři auta zároveň.
No hlavně že v HK je to pro větší auta jako dělaný :-) Zlatý Mýto ;-) A ty 2-3 auta je taky nesmysl. Na té akci kde jsem byl já, jezdilo 8-10 aut a úplně bez problémů ;-)
Naposledy upravil(a) Jacík dne pon 07 lis 00:10, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vojta: tak to je vzal o dost přísněji než drugster, protože měl v <> blatník, nárazník a asi i nakřáplý světlo...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Dle ohlasů koukám velmi vydařená akce. O to víc mě mrzí, že jsem se nemohl zůčastnit a zkřížit meče s Matesovým CTR (i když by asi tahal za delší kus provazu :) ). Tak snad příště rozšířím řady CTR... Podle ohlasů jsem ještě víc zvědavý na řízení pJandy a svezení s CATem R500 muselo být nezapomenutelný zážitek (z videí to auto vypadá nehorázně klidně a rychlost je prostě dechberoucí).

Ad. okruh: nemáte někdo obrázek, kde je vyznačený v jaký konfiguraci okruhu se jelo?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět