To mi připomíná slova jednoho prezidenta klubu jedné britské značky poté, co dojel s pomuchlaným bokem auta na Sosnovou.. já: "cos blbnul?" on: Níc, jen jsem byl trochu delší na sjezdu z dálnice, tak jsem si pomohl do správného směru o svodidla, ale ani jsem nezastavoval"drugster píše:klasik pravi:"neubirej, svodidla te srovnaj"
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Ain´t nobody got time for that
beaumont: Tak pokud jsou řidiči aspoň malinko ohleduplní, tak to docela jde...ono na tom Czech ringu se dalo předjíždět snad jen na jednom místě a i tak to až na jeden karambol dopadlo vždy dobře
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
charger: já viděl pouštění rychlejších prakticky všude... Ohleduplnost tam byla přítomna.
Vavris: podle otisků bych to tipoval na svodidla
Vavris: podle otisků bych to tipoval na svodidla
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
neco z vlastni zahradky
Musím potvrdit, asi tři auta mě pouštěli, já zase pouštěl cat, EVO jsem ani pouštět nemusel, prostě mě pod mostem předjelo za neskutečnýho řevu (to ta ozvěna tam)řidičBOB píše:charger: já viděl pouštění rychlejších prakticky všude... Ohleduplnost tam byla přítomna.
rotaryhead.....Mazda RX-7 FD
Ano ano, to zase jo, řidiči byli ohleduplní, já jen že v Mýtě je těch míst k předjíždění dle mého víc noLubosh píše:Musím potvrdit, asi tři auta mě pouštěli, já zase pouštěl cat, EVO jsem ani pouštět nemusel, prostě mě pod mostem předjelo za neskutečnýho řevu (to ta ozvěna tam)řidičBOB píše:charger: já viděl pouštění rychlejších prakticky všude... Ohleduplnost tam byla přítomna.
Tak pro vyjasneni situace s forestrem. Jel jsem s nim ve skupince a nabral "jenom" ty gumy pred zatackou se svodidlama.. Akorat.. Nabral je tak, ze tam byl moznej prujezd na plnej az k zatacce..
vasco: Tak uz vim ci je ten pejsek s alegorickym obleckem
vasco: Tak uz vim ci je ten pejsek s alegorickym obleckem
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně že v HK je to pro větší auta jako dělaný Zlatý Mýto A ty 2-3 auta je taky nesmysl. Na té akci kde jsem byl já, jezdilo 8-10 aut a úplně bez problémůbeaumont píše:Já byl v Mýtě asi před měsícem, je to opravdu bezpečný okruh a s pěkným povrchem. Ideální na vyzkoušení hranic auta i svých při nízkých rychlostech. Na druhou stranu je to docela nevhodné místo pro větší a silnější auta, třeba takové GTR nebo dokonce ten Medvěd CL by tam působily úplně nepatřičně. I já s mou relativně slabou Alfou (200 koní) tam dám jen na jednom nebo dvou místech trojku, jinak vše za dva (a kdybych to auto neměl tak rád, tak by tam na dvou místech šla i jednička).
Nicméně jako příští štace by to bylo fajn, akorát by musel být omezený počet účastníků, na tu trať nemá smysl pustit víc než dvě, max. tři auta zároveň.
Naposledy upravil(a) Jacík dne pon 07 lis 00:10, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
vojta: tak to je vzal o dost přísněji než drugster, protože měl v <> blatník, nárazník a asi i nakřáplý světlo...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dle ohlasů koukám velmi vydařená akce. O to víc mě mrzí, že jsem se nemohl zůčastnit a zkřížit meče s Matesovým CTR (i když by asi tahal za delší kus provazu ). Tak snad příště rozšířím řady CTR... Podle ohlasů jsem ještě víc zvědavý na řízení pJandy a svezení s CATem R500 muselo být nezapomenutelný zážitek (z videí to auto vypadá nehorázně klidně a rychlost je prostě dechberoucí).
Ad. okruh: nemáte někdo obrázek, kde je vyznačený v jaký konfiguraci okruhu se jelo?
Ad. okruh: nemáte někdo obrázek, kde je vyznačený v jaký konfiguraci okruhu se jelo?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).