Sraz Autoforum.cz na CzechRingu

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
Lubosh
Autoškolák

Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu

Příspěvek od Lubosh »

řidičBOB píše:Lubosh: "Litujeme, ale stránka nebyla nalezena." :-( Někde je chybka...
sorry chlapi, zapomněl jsem zaškrtnou "veřejné" už to chodí :-)
ale domů jsem se dostal až teď takže zatím jen 18 fotek
https://picasaweb.google.com/1183707586 ... ing5112011
rotaryhead.....Mazda RX-7 FD
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Bond: a co Mýto, tehdy ses tam taky stavoval, to se Ti líbilo jak? Mně to přišlo relativně akční, ale zároveň jsem tam měl až na 1 zatáčku (výjezd na cílovku) pocit sucha a bezpečí, tak jsem se nebál to tam pouštět na maximum svých možností. Pocit sucha a bezpečí byl hlavní důvod, proč jsem nejezdil v HK. Nemůžu si dovolit rozstřelit auto (jednak finančně a taky dojídět do práce vlakem třeba měsíc, než se auto opraví, by byl docela voser :-) ) Ale co si budeme povídat, s naftovým Fokálem s mizerným výkonem bych tam stejně moc parády nenadělal :-D
R.F.
Autoškolák

Příspěvek od R.F. »

Bond007 píše:Ja byl v sosnove pred dvema tydny... Je tam sice celkove vic mista ale gumy tam mizi silenym tempem a hlavne cela ta trat je spis o jizde bokem nez o cemkoli jinem
Za me byly gumy v pohode ale tobe to mizelo nejak rychlejc :-? :)
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Gumy v Sosnovy se neojizdeji, gumy v Sosnovy jsou roztrahavany na kusy :)
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco píše:Mně se ten okruh líbil moc, jediné, čeho jsem se opravdu bál, byla ta plechová svodidla v levotočivé zatáčce před podjetím mostu...
Newopřel to o ně ten Forester?? :-?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

imho to byl on, usuzuji ale z neprimych dukazu. prizna se?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:
vasco píše:Mně se ten okruh líbil moc, jediné, čeho jsem se opravdu bál, byla ta plechová svodidla v levotočivé zatáčce před podjetím mostu...
Newopřel to o ně ten Forester?? :-?
O tomto karambolu vůbec nevím, vím akorát o tom focusu a víc nic..
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nic vazneho, mel velmi lehce pomuchlany pravy predni roh...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Jacík píše:Bond: a co Mýto, tehdy ses tam taky stavoval, to se Ti líbilo jak? Mně to přišlo relativně akční, ale zároveň jsem tam měl až na 1 zatáčku (výjezd na cílovku) pocit sucha a bezpečí, tak jsem se nebál to tam pouštět na maximum svých možností. Pocit sucha a bezpečí byl hlavní důvod, proč jsem nejezdil v HK. Nemůžu si dovolit rozstřelit auto (jednak finančně a taky dojídět do práce vlakem třeba měsíc, než se auto opraví, by byl docela voser :-) ) Ale co si budeme povídat, s naftovým Fokálem s mizerným výkonem bych tam stejně moc parády nenadělal :-D
Já byl v Mýtě asi před měsícem, je to opravdu bezpečný okruh a s pěkným povrchem. Ideální na vyzkoušení hranic auta i svých při nízkých rychlostech. Na druhou stranu je to docela nevhodné místo pro větší a silnější auta, třeba takové GTR nebo dokonce ten Medvěd CL by tam působily úplně nepatřičně. I já s mou relativně slabou Alfou (200 koní) tam dám jen na jednom nebo dvou místech trojku, jinak vše za dva (a kdybych to auto neměl tak rád, tak by tam na dvou místech šla i jednička).
Nicméně jako příští štace by to bylo fajn, akorát by musel být omezený počet účastníků, na tu trať nemá smysl pustit víc než dvě, max. tři auta zároveň.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Ja to nebyl,opravdu :) ja jsem se stretl jen s rozvasnenou igelitovou taskou,svine :D
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Odpovědět