Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
jo tak
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Nejaky prasarny hranicici se zoofilii?
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
jo ta zatacka se svodidly mi taky privodila horkou chvilku po vypnuti ASR . Jak sem z ty zatacky vyjel a motor zabral, nepekne me to k tem svodidlum vyneslo a spolujezdec malem utrh madlo na dverich
kazdopadne okruh vypadal nenapadne a o to vetsi skytal ruzna prekvapeni . . diky konstrukterum z italie za nevypinatelne VDC
pro priste by byla dobra casomira a pak bysme si mohli spolecne pomerit casy
kazdopadne okruh vypadal nenapadne a o to vetsi skytal ruzna prekvapeni . . diky konstrukterum z italie za nevypinatelne VDC
pro priste by byla dobra casomira a pak bysme si mohli spolecne pomerit casy
Naposledy upravil(a) PeTr7650 dne ned 06 lis 21:54, celkem upraveno 1 x.
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Třeba by příště (a předpokládám, že díky slušnému zájmu a super ohlasům nějaké příště určitě bude) stálo za úvahu využít jiný okruh s lepším povrchem, alespoň malými unikovými zónami, atd. Já byl cca před 4 roky blbnout ve Vysokém Mýtě a byl jsem docela nadšen. Předpokládám, že Sosnová je něco podobného, tam jsem ale nebyl. Ale samozřejmě nevím, jak je to s cenama za pronájem. Pokud je HK třeba o půlku levnější, tak se asi nemáme o čem bavit
tak ona cena odpovídá kvalitě skoro vždy ...Jacík píše:Třeba by příště (a předpokládám, že díky slušnému zájmu a super ohlasům nějaké příště určitě bude) stálo za úvahu využít jiný okruh s lepším povrchem, alespoň malými unikovými zónami, atd. Já byl cca před 4 roky blbnout ve Vysokém Mýtě a byl jsem docela nadšen. Předpokládám, že Sosnová je něco podobného, tam jsem ale nebyl. Ale samozřejmě nevím, jak je to s cenama za pronájem. Pokud je HK třeba o půlku levnější, tak se asi nemáme o čem bavit
Ja byl v sosnove pred dvema tydny... Je tam sice celkove vic mista ale gumy tam mizi silenym tempem a hlavne cela ta trat je spis o jizde bokem nez o cemkoli jinem
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
z webů to asi nezjistímeMoucha píše:cena je myslim plus minus stejná
myslíš růžové sáčko ?drugster píše:Nejaky prasarny hranicici se zoofilii?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
btw: GRATULACE k novému rekordu fora ....
Celkem je online 25 uživatelů :: 14 registrovaných, 1 skrytý a 10 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 42 uživatelů dne ned 06 lis 19:59
Celkem je online 25 uživatelů :: 14 registrovaných, 1 skrytý a 10 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 42 uživatelů dne ned 06 lis 19:59
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M: