Ty zacinaly tim betonem o kterym jsem mluvilvasco píše:Mně se ten okruh líbil moc, jediné, čeho jsem se opravdu bál, byla ta plechová svodidla v levotočivé zatáčce před podjetím mostu...
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Autoškolák
tam jsem si s okinou jednou extra super zaplavala, že to málem nevyšlo...respekt té zatáčcevasco píše:Mně se ten okruh líbil moc, jediné, čeho jsem se opravdu bál, byla ta plechová svodidla v levotočivé zatáčce před podjetím mostu...
Vypadá to, že se akce povedla. Je úžasné vidět u lidí nadšení. Gratulace organizátorům.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
jj, ta byla asi nejhoršívasco píše:Mně se ten okruh líbil moc, jediné, čeho jsem se opravdu bál, byla ta plechová svodidla v levotočivé zatáčce před podjetím mostu...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
No, vypadá to, že to byl hezký sraz a užili jste si ho... s Felckou bych tam asi moc nezapad.
2.016V 99kW
A skákalo se? Taky mě mrzí, že jsem nedorazil, ale s tím mým autobusem bych tam moc parády neudělal. Sice má správnou poháněnou nápravu a správný počet válců, ale na takové ježdění není Aspoň že to tu můžu prožívat s Vámi.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sakris jak mna svrbia ruky/nohy ked tu citam/vidim ako bolo...hned by som isiel zablbnut, no povinnosti su svina...
Ale nabuduce mi uz nic nezabrani prist
Ale nabuduce mi uz nic nezabrani prist
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Prosím pěkně, pán z autofóra, který to tam fotodokumentoval, byl pan Vavera? Bylo by možné získat na něj kontakt? Má ve foťáku pár fotek, které bych taky chtěl...
Tak to snad někde bude, nebo to fotil na tajňačku?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
No vzhledem k tomu, že jsem tam já, vascova a vascových pes, tak myslím, že to nezveřejní mezi všemi těmi auty a asi ani nechci