Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
já skoro taky....
(rožnov je bezvýznamným předměstím tý dědiny, ve který přebývám... )
(rožnov je bezvýznamným předměstím tý dědiny, ve který přebývám... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to byla ale rychlost, díkycharger píše: Díky za upřesnění, opraveno
kdyby si se nudil a chtěl mi poslat fotky z článku vě větším rozlišení, tak má adresa je bambusm5 (kyselá rybička) gmail (tečka) com
Naposledy upravil(a) bambus dne ned 06 lis 20:40, celkem upraveno 1 x.
máš to tambambus píše:to byla ale rychlost, díkycharger píše: Díky za upřesnění, opraveno
kdyby si se nudil a chtěl mi poslat fotky z článku vě větším rozlišení tak má adresa je bambusm5 (kyselá rybička) gmail (tečka) com
Ain´t nobody got time for that
sakrys, asi ji nekdy budu muset nekomu pujcit a poslechnout si ji. uvnitr to zvuci stale dobre. pokud jsi pozoroval u driftovaci zatacky, tak tam mohl byt rozdil jeste zpusoben tim faktem, ze ja ji jezdil na 3, bond urcite na 2. otacky pak uricte byly pod 4000, coz je hlavni hranice, kde se vyfuky zacnou ozyvat.vasco píše:Jinak zarazila mě jedna věc - zvuk M3 E46. Oproti Z4M ji nebylo skoro vůbec slyšet a ke konci tam dokonce snad mmirovi něco rezonovalo? Ale jako hustokrutá symfonie, kterou jsem čekal, to nebyla. Ale ať jen nekritizuju, tak kousek je to nádherný a moc hezky jezdil...
a samozrejme, Z4Mc rozhodne ma ostrejsi zvuk a hlasitejsi laufy, je to trochu jinak koncipovane auto.
dik za pochvalu, jak auta, tak jizdy...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jeste jsem dnes rozmyslel nad tim okruhem a zacina se mi libit cim dal tim vic. prave tim, jak nema unikove zony. cloveka to motivuje k nedelani blbosti a nespolehani se na to, ze to muze nekam poslat a nic se nestane. presne jako na normalni silnici. pokud se spravi povrch, tak to to bude jeste lepsi.
Autoforum.cz
Ty betonove mantinely v zatackach jsou opravdu dost motivujici aby se clovek vyvaroval chyb... Hlavne na konci te rovinky po otocce o 180 zpet ke startu jsem mel nekolikrat dost na male. Hlavne po tom co tam nekdo rozcisl ty retardery z pneu:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Když to tady tak čtu, tak jsem rád, že jsem nemoh . Já bych nevydržel jezdit klidný tempo poplatný Vel Satisu, a kdybych pak trochu zrychlil, tak by Satis ten nápor určitě nevydržel a domů bych jel na odtahovce .
Ale muselo to bejt super!
Ale muselo to bejt super!
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Mně se ten okruh líbil moc, jediné, čeho jsem se opravdu bál, byla ta plechová svodidla v levotočivé zatáčce před podjetím mostu...
jo těch sem se bal taky s tou moji nedotáčivostí..
SSS - vdechne tě do života
Koukám, že to musela bejt čupr akce. Příště si povinnosti přehodím na jinej den a pojedu provětrat auto
2.0i 107kW