Díky, já velmi oceňuji takové akce pro obyčejné lidi v trochu komornějším duchu, kde se můžou lidi navzájem svézt. Byl jsem velikým fandou Mirem pořádaných Autocar days a jsem velice rád, že to pokračuje i pod hlavičkou Autofora. Takže palec nahoru pro vás všechny.pjanda píše:charger: Ja se neurazim, ale budu jizlivy, to mi jde lepe Je to naopak velka pocta, kdyz je o nasi akci rec na takovem webu - prvni clanek, na ktery jsem se tam zasel podivat
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Ain´t nobody got time for that
Je to auto mého kamaráda, který sem nechodí, ale po této akci možná začne. Jede to neskutečně, zejména na předokolkumerlin píše:Priznajte sa kto jazdil na tej zltej Honde Civic TypeR, aspon s toho co som videl na videach, tak super
To mne těšíkoncernova_simonka píše:charger píše:Jestli se neurazíte, něco z vlastní zahrádky, tedy, ehm, reportáž a fotky z akce:
http://www.autojournal.cz/sraz-automobi ... zechringu/
článek je perfektní, děkuji za zmínku, je to pro mne velká čest!
vám závidím, chlopi..
ten zážitek.... sice by mi asi bylo líto autí takle huntovat na okruhu, ale asi bych se zkousnul....
nemoh sem, hlídal sem fčera děcka, bo drahá byla s tchýní na operaci šedýho zákalu...
ten zážitek.... sice by mi asi bylo líto autí takle huntovat na okruhu, ale asi bych se zkousnul....
nemoh sem, hlídal sem fčera děcka, bo drahá byla s tchýní na operaci šedýho zákalu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Chargerův článek je povedený. Jen malá technická: má trojka není 320i neb postrádá vstřikování jedná se o model 320/6 Jinak díky za zmínku, fotku a za uznání...
Naposledy upravil(a) bambus dne ned 06 lis 20:22, celkem upraveno 1 x.
šak si moh vzít děcka sebou, ne?pavproch píše:vám závidím, chlopi..
2.0i 107kW
tyjo, ta bílá mitsi hned v úvodní fotce chargerova článku má enem chlup jinou SPZ než sem měl na skautíkovi... a ta žlutá hodnice má zase SPZ jen nepatrně odlišnou od mýho brambora....
vidím, že krajani se na ringu činili.... přiště snad mi to vyjde taky...
@šmoula: ty woe, to ňa nenapadlo... ešče než bych s evrátil, tak bych byl rozvedený...
@šmoula: ty woe, to ňa nenapadlo... ešče než bych s evrátil, tak bych byl rozvedený...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Díky za upřesnění, opravenobambus píše:Chargerův článek je povedený. Jen malá technická: má trojka není 320i neb postrádá vstřikování jedná se o model 320/6 Jinak díky za zmínku, fotku a za uznání...
Mas to spatne zarizeny,ja tam mel i petimesicni dite me zenypavproch píše:tyjo, ta bílá mitsi hned v úvodní fotce chargerova článku má enem chlup jinou SPZ než sem měl na skautíkovi... a ta žlutá hodnice má zase SPZ jen nepatrně odlišnou od mýho brambora....
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Oba jsou Rožnovácipavproch píše:tyjo, ta bílá mitsi hned v úvodní fotce chargerova článku má enem chlup jinou SPZ než sem měl na skautíkovi... a ta žlutá hodnice má zase SPZ jen nepatrně odlišnou od mýho brambora....