Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Kdy přijel na okruh Nissan GTR? My jsme odjížděli cca ve 3.
Jinak bambusovi patří respekt, že s veteránem jezdí a užívá si ho Jsem rád, že se fotka líbí
Jinak bambusovi patří respekt, že s veteránem jezdí a užívá si ho Jsem rád, že se fotka líbí
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Já pár fotek taky časem přihodím a pokud budu dostatečně šikovný ( ) tak poskládám videa do jednoho
Citroen ZX 1.4i
mmira píše:dle meho nazoru jedna z nejlepsich fotek (copyright metaljohn), co jsem zatim videl. respekt majiteli, pekne auto, radost se koukat na jizdu. mel jsem pocit, ze koukam na nejkou honicku z Profesionalu
Jj, presne . Nadhera, Skutecne obdivuji nekoho, kdo si da praci , cas a penize s tim, dostat takto stare auto do tak perfektniho stavu a pak ho naprosto bez ostychu protahnout timto okruhem. Velka poklona . To same Skodovka, paradni.
to Vasco: I-drive v M3 me uz ted sere a to ho mam chvilku. Krom jineho to dosti strhava pozornost od rizeni. Ale proti gustu.....
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Když jsme odjížděli my, tzn. mezi 15.00-15.30metaljohn píše:Kdy přijel na okruh Nissan GTR? My jsme odjížděli cca ve 3.
Myslim, ze nekdo poskytne nadherne fotky kouricich brzd GTRka
To doufám z tý fungllice se pěkně kouřilo .... Potom na tý rovnice ulplně zastavil, to nevim co se stalo ...drugster píše:Myslim, ze nekdo poskytne nadherne fotky kouricich brzd GTRka
Nebát se.... !
Asi matematicky projekt Nisanu GTR nepocital s timto okruhemIhope995 píše:To doufám z tý fungllice se pěkně kouřilo .... Potom na tý rovnice ulplně zastavil, to nevim co se stalo ...drugster píše:Myslim, ze nekdo poskytne nadherne fotky kouricich brzd GTRka
To ne no ... A hlavně GTR-ko není na takovýhle typy okruhu ....drugster píše:Asi matematicky projekt Nisanu GTR nepocital s timto okruhemIhope995 píše:To doufám z tý fungllice se pěkně kouřilo .... Potom na tý rovnice ulplně zastavil, to nevim co se stalo ...drugster píše:Myslim, ze nekdo poskytne nadherne fotky kouricich brzd GTRka
Nebát se.... !
to je asi docela jedno, vydrzela ostatni auta, melo by vydrzet i GTR. ja ale pravda, ze brzdy a predni pneu na konci te rovinky dostavaly neskutecny kour.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jsem rád, že jste si to všichni užili, ale kulový by se vám stalo, kdyby aspoň někdo napsal, že to nestálo za nic.
RWD