Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Pár fotek ode mě, celkem jich mám 600, tak to musím probrat, teď ale musím do práce takže až nějak k večeru.
https://picasaweb.google.com/1183707586 ... ing5112011
https://picasaweb.google.com/1183707586 ... ing5112011
rotaryhead.....Mazda RX-7 FD
Nenalezeno
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Lubosh: "Litujeme, ale stránka nebyla nalezena." Někde je chybka...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak mě napadá, že Moucha by si měl změnit nick na jinýho zástupce hmyzí říše - hovado
Jo a nebylo by lepší udělat pro fotky samostatný téma? Určitě jich bude víc a tady se pak budou blbě hledat.
Jo a nebylo by lepší udělat pro fotky samostatný téma? Určitě jich bude víc a tady se pak budou blbě hledat.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Akce byla parádní.Za pár kaček člověk mohl jezdit do aleluja.
Nejaký videa
Nejaký videa
Alfa Romeo GTA
Jen neprehanej, zadny silny zazitek se nekonal. jezdil jsem jak lama. Dukaz je na fotce s rychlosti, tusim 110km/h.vasco píše:Ale houby, ja mel fakt strach a nikdo tleskat ani nemohl, protoze jsem stejne jezdil uplne na prd, jsem se tam vzhledl v tom, jak si to kazdy hodi bokem a ja s tim dizlem napredku a automatem letel furt predkem ven, Deli dosvedcigoes píše:vasco dela sam sobe PR nejdrive vsechny o sobe presvedci, ze je lama a boji se, aby pak vsichni obdivne tleskali, jak se s tim popral
Nicmene jsem se svezl s drugsterem v M3 E90 a mam velmi silny zazitek
Ono taky mam auto tyden, najel jsem tak 600km prevazne po dalnici.a DSC off zazil poprve vcera Taky jsem chtel porad auto vnitrne nejak setrit, to asi kazdy chape. . Skoda mereni rychlosti, v te dobe bylo na draze spousta kaminku, takze jsem celou rovinku nechaval odjizdet auto prede mno. Jinak bych myslim atakoval cas caterhama, asi bych prohral, ale tesne, urcite
No a 130i je kapitola sama pro sebe. Budu jeste plakat, az si ji nekdo odveze
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
M3 by tam dala supr časdrugster píše:Jen neprehanej, zadny silny zazitek se nekonal. jezdil jsem jak lama. Dukaz je na fotce s rychlosti, tusim 110km/h.vasco píše:Ale houby, ja mel fakt strach a nikdo tleskat ani nemohl, protoze jsem stejne jezdil uplne na prd, jsem se tam vzhledl v tom, jak si to kazdy hodi bokem a ja s tim dizlem napredku a automatem letel furt predkem ven, Deli dosvedcigoes píše:vasco dela sam sobe PR nejdrive vsechny o sobe presvedci, ze je lama a boji se, aby pak vsichni obdivne tleskali, jak se s tim popral
Nicmene jsem se svezl s drugsterem v M3 E90 a mam velmi silny zazitek
Ono taky mam auto tyden, najel jsem tak 600km prevazne po dalnici.a DSC off zazil poprve vcera Taky jsem chtel porad auto vnitrne nejak setrit, to asi kazdy chape. . Skoda mereni rychlosti, v te dobe bylo na draze spousta kaminku, takze jsem celou rovinku nechaval odjizdet auto prede mno. Jinak bych myslim atakoval cas caterhama, asi bych prohral, ale tesne, urcite
No a 130i je kapitola sama pro sebe. Budu jeste plakat, az si ji nekdo odveze
Nebát se.... !
drugster: Já pláču, že nemá iDrive, jinak bych si ji včera odvezl já...
Jinak myslím, že v tom stavu a za ty peníze musí být opravdu hned pryč...
Jinak myslím, že v tom stavu a za ty peníze musí být opravdu hned pryč...
dle meho nazoru jedna z nejlepsich fotek (copyright metaljohn), co jsem zatim videl. respekt majiteli, pekne auto, radost se koukat na jizdu. mel jsem pocit, ze koukam na nejkou honicku z Profesionalu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
fotka opravdu povedená, autorovi patří pochvala. Na příští akci zkusím dotlačit ještě nějaké žralokáře