Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
ten stribrnej jel prede mnou v ty vracecce. Ale vypadalo to, ze mu poradne brzdi jen levy zadni kolo, takze to dycky poslal do travy . .
No jestli jsem to spravne pochopil, tak je to jedna a ta sama, ona se totiz nasla, ale vratili mu ji po kouskach...goes píše:VR6 padla? no ma kluk stesti, nejdrive mu jednu ukradnou, pak druhou tukne...
Vratil jsem se vcera az pred pulnoci uplne zniceny, a tak uz jsem se ani nezapojil do diskuse, nicemene se zpozdenim - moc vsem dekuji za ucast, myslim, ze se na akci sesli skveli lide a hlavne diky tomu to byla velmi prijemne stravena sobota. Videl jsem prakticky bez vyjimky srdcare, nadsence, lide, kteri chteli delat na tomto okruhu delat hlavne to, proc jsme se na nem sesli.
Mel jsem konecne moznost se s radou z vas lepe poznat a sjet si s nekolika velmi dobrymi ridici. Jsem skoro dojaty a ze takove pocity neprozivam casto
Velky dik patri vsem, kteri pomahali s organizaci. Sice jsme to v tomto smeru nemeli dokonale naplanovane a priste je co dohanet, ale byl to zkratka sraz a i v tomto smeru do toho kazdy dal maximum, aby to probihalo hladce. "Okruh" ma tez sve mezery, ale myslim, ze bylo mozne na nem najit i svetle stranky.
Skoda toho incidentu, ktery se tu sklonoval a jenz bude s ohledem na moznosti pozdejsiho urovnani lepsi podrobneji nerozebirat. Nicmene i jeho pozdejsi reseni svedci o tom, jak rozumni lide se vcera v Hradci sesli.
Takze jeste jednou diky vsem, podobnou akci urcite radi zopakujeme, bylo by myslim docela fajn, kdybychom se v zime sesli nekde na snehu. Fotky jeste skladame z vice zdroju, urcite zverejnime na webu vetsi galerii, vyhlasime vyherce toho, co jsme slibili, vsechno bude Jen se ted musime s kolegy trochu srovnat a pustit se zpatky do prace...
Mel jsem konecne moznost se s radou z vas lepe poznat a sjet si s nekolika velmi dobrymi ridici. Jsem skoro dojaty a ze takove pocity neprozivam casto
Velky dik patri vsem, kteri pomahali s organizaci. Sice jsme to v tomto smeru nemeli dokonale naplanovane a priste je co dohanet, ale byl to zkratka sraz a i v tomto smeru do toho kazdy dal maximum, aby to probihalo hladce. "Okruh" ma tez sve mezery, ale myslim, ze bylo mozne na nem najit i svetle stranky.
Skoda toho incidentu, ktery se tu sklonoval a jenz bude s ohledem na moznosti pozdejsiho urovnani lepsi podrobneji nerozebirat. Nicmene i jeho pozdejsi reseni svedci o tom, jak rozumni lide se vcera v Hradci sesli.
Takze jeste jednou diky vsem, podobnou akci urcite radi zopakujeme, bylo by myslim docela fajn, kdybychom se v zime sesli nekde na snehu. Fotky jeste skladame z vice zdroju, urcite zverejnime na webu vetsi galerii, vyhlasime vyherce toho, co jsme slibili, vsechno bude Jen se ted musime s kolegy trochu srovnat a pustit se zpatky do prace...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ale houby, ja mel fakt strach a nikdo tleskat ani nemohl, protoze jsem stejne jezdil uplne na prd, jsem se tam vzhledl v tom, jak si to kazdy hodi bokem a ja s tim dizlem napredku a automatem letel furt predkem ven, Deli dosvedcigoes píše:vasco dela sam sobe PR nejdrive vsechny o sobe presvedci, ze je lama a boji se, aby pak vsichni obdivne tleskali, jak se s tim popral
Nicmene jsem se svezl s drugsterem v M3 E90 a mam velmi silny zazitek
ale máš stylového psavasco píše:Ale houby, ja mel fakt strach a nikdo tleskat ani nemohl, protoze jsem stejne jezdil uplne na prd, jsem se tam vzhledl v tom, jak si to kazdy hodi bokem a ja s tim dizlem napredku a automatem letel furt predkem ven, Deli dosvedcigoes píše:vasco dela sam sobe PR nejdrive vsechny o sobe presvedci, ze je lama a boji se, aby pak vsichni obdivne tleskali, jak se s tim popral
Nicmene jsem se svezl s drugsterem v M3 E90 a mam velmi silny zazitek
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Mia je člověk!
Super, díky!metaljohn píše:Tak fotky mám hotový, dost se divím, že jsem je udělal hned, většinou mi to dost trvá
Pokud si budete chtít stáhnout, tak na tomto odkaze: http://www.uloz.to/10894519/autoforum-czechring-rar
Heslo je: autoforum
130i se na Czech Ringu uplne neztracela I na maximalni rychlosti se drzela statecne
Fotek spousta, jen tomu vsemu dat nejaky rad...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Škoda že jsme neměřili, když jste se rozjeli naplno a skoro nabourali do tý bránypjanda píše:130i se na Czech Ringu uplne neztracela I na maximalni rychlosti se drzela statecne
Nebát se.... !