Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
tak ja na to asi kaslu, jsem utahany a skrabe me v krku...ale pry je to tam dobry...
a co ta nabourana Alfa?
a co ta nabourana Alfa?
Moje Alfa to není...
Já jsem podle očekávání bohužel mimo, dávám se dohromady po operaci a liju si do nosu litry Vincentky (a do krku občas něco lepšího )
Tak snad se všichni dobře baví a bourání není nic vážného...
Já jsem podle očekávání bohužel mimo, dávám se dohromady po operaci a liju si do nosu litry Vincentky (a do krku občas něco lepšího )
Tak snad se všichni dobře baví a bourání není nic vážného...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Nějaké podrobnější info ?Caddy píše:a co ta nabourana Alfa?
Šak většina je asi ještě pořád tam. Tak počkejte až se vrátí
2.0i 107kW
C
na otočce o 180 °se stukla s golfem3. zřejmě si tam neporozumněli, kdo pojede první. mj. ten golfík byl velmi rychlý (VR6?) ačkoliv vypadal na olítanou základní 1.4. palec nahoru. golfík utržené kolo a pomačkaný bok. alfa nevím.Trophy píše:Nějaké podrobnější info ?Caddy píše:a co ta nabourana Alfa?
edit: toho golfa jsem viděl všehovšudy jen 3x: za mnou, předemnou a po čase odstaveného. podrobně jsem neprohlížel. ted dle zveřejněných fotek, za to "olítané " se omlouvám. zmátly mě chybějící VR6 loga a snad i prvky některé.
Naposledy upravil(a) audis dne sob 05 lis 22:18, celkem upraveno 1 x.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
je to tak, ale buďte prosím diskrétní ... kdyžtak SZ
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Byl jsem se bohuzel pouze podivat a musim rict, ze me par aut docela prekvapilo, zacal bych asi tim pro mne nejvetsim prekvapenim, kterym byl Yaris - dobra prace at uz je ridic kdokoli z vas. Dale sem zasnul na tim jak jede stare Punto. Fajn byli vsecny Bawa, ktery to brali bokem a Musnag potešil, protože alespoň trochu ožil směs "všedních" vozů. Samozřejmě taky Cat, který ovšem hraje jinou ligu.
Tak jsem doma a jsem rád, že jsem byl, protože to byla fajn podívaná, někteří to rvali fakt neskutečně, např. M3 E36 Cabrio, z těch jízd jsem měl pocit, že má doma v garáži ještě 5 takových a při totálce by mu to bylo ukradený Dál třeba vykuchanej žlutej CTR, naprosto k neutahání, dál mě celkem zaujaly jízdy Bonda a pjandy, vysoký tempo a krásně čistá jízda. Nesmím zapomenout na řidiče rally Škody 120S, ten jezdil moc hezky a plynule.
Musím poděkovat vavrisovi za super svezení v MX-5, dost jsem si to užil a z auta jsem vylezl pořádně vysmátej A taky díky za svezení v Boxsteru, bylo to taky fajn, ten boxer zní skvěle
jaccub: Yaris tam lítal jako prase, Moucha se s ním vůbec nesral S majitelem Punta jsem mluvil, protože mě dost zaujalo - má v něm origo 1,4 turbo + laďák, vzduchovej filtr a ještě něco. Neměl to hodně poladěný, ale to auto má cca 150 koní, takže s Puntem to zamává hezky
Až protřídím a upravím fotky, tak je sem nahodím
Musím poděkovat vavrisovi za super svezení v MX-5, dost jsem si to užil a z auta jsem vylezl pořádně vysmátej A taky díky za svezení v Boxsteru, bylo to taky fajn, ten boxer zní skvěle
jaccub: Yaris tam lítal jako prase, Moucha se s ním vůbec nesral S majitelem Punta jsem mluvil, protože mě dost zaujalo - má v něm origo 1,4 turbo + laďák, vzduchovej filtr a ještě něco. Neměl to hodně poladěný, ale to auto má cca 150 koní, takže s Puntem to zamává hezky
Až protřídím a upravím fotky, tak je sem nahodím
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
jo, urcite je x lidi na ktere jsem zapomnel, bond jezdil fakt pekne, jako par dalsich taky , treba Fiesta ST, EVO a STI se s tim taky vubec nesrali.