Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
arnie, byt teboum tak bych to radeji neprovokoval. nebo tam neco nechas. prece jen, alfa, vis jak
ale na rovinu, ten skok je pekne blbe udelany a vsechny to haze na cumak. sam za sebe rikam, zadne skakani nebude.
ale na rovinu, ten skok je pekne blbe udelany a vsechny to haze na cumak. sam za sebe rikam, zadne skakani nebude.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
já na to najel yarisem a málem sem tam nechal nárazník, takže já už do toho taky nejdu
SSS - vdechne tě do života
Tak vám všem přeju, ať se tam pěkně pobavíte. Lítejte nízko a nikdo tam nenechte auto.
RWD
ted me tak napadlo, nevykladal pavproch, ze pokud nebude snih, tak taky dorazi? snih nikde, tak se tedy tazi, dorazi pavproch ci nedorazi? co beaumont, odoperovan? jak znam nase zdravotnictvi, tak mu to jiste odlozili. toz ten by tez mohl prijet.
co dalsi slibovaci? dojedte, pocasi se zda byt vice nez prihodne, at je vetsi sranda
co dalsi slibovaci? dojedte, pocasi se zda byt vice nez prihodne, at je vetsi sranda
Autoforum.cz
d1.8t: u tveho jmena udelame carku za omluvenou absenci . jinak dik, doufam, ze priste uz taky dorazis
Autoforum.cz
Ja dojedu, ale bohuzel jenom na chvili bez jezdeni..
Dik. Taky doufám, taková sněhová akce mezi půlkou prosince a půlkou ledna, kdy budu doma, by byla fajn.mmira píše:d1.8t: u tveho jmena udelame carku za omluvenou absenci . jinak dik, doufam, ze priste uz taky dorazis
RWD
prinejhorsim udelame SM sraz ja dotahnu wrx a uvidime, jestli je na snehu zabavnejsi myty opredene AWD z japonska nebo LSD RWD z bawor . urcite se jeste nekdo prida...
Autoforum.cz
chtel jsem dorazit, ale imprezce odchází spojka