Já to myslel spíše tak, že na programko nemám hlavu. A kdybych se to učil jen nazpaměť, tak bych to pak asi u státnic stejně nedal.Smyl Flek z Nohavic píše:No, mně znalost kultury a historie severoamerických Indiánů taky moc užitečná není.
VZKAZY
Re: VZKAZY
2.016V 99kW
všem účastníkům víkendového workshopu a organizátorovi zvlášť: bylo to příjemné a povznášející. Zejména pak sobotní zelenej večer spojenej s poslechem motivující a nadčasové hudby
Niko nadžanel ko kerdža
tak muzika byla hodně výživná. A myslím, že bych ještě mohl psát do napirého koutku
Ty zasrana zimo, tahni uz do nejhlubsi prdele, tohle se neda vdrzet...kdyz nejsou sracky, aspon ej takovy mraz, ze po desetiminutovem pobytu venku ma clovek hlavu na rozskoceni, boze, to je bolest....
vsak jo, dutiny zlobi....a jak...a furt....uz aby bylo fakt jaro..ne jen nejake navnazeni a pak tohle...
sobota byla hodně vypečenáPickuper píše:všem účastníkům víkendového workshopu a organizátorovi zvlášť: bylo to příjemné a povznášející. Zejména pak sobotní zelenej večer spojenej s poslechem motivující a nadčasové hudby
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Deli: než si ji obstaráš tištěnou.......můžeš si ji sosnout třeba tady: http://www.zelee.info/dokumenty/mein-kampf.pdf
Niko nadžanel ko kerdža
díky já bych rád to české vydání, něco málo jsem vygooglil, tak uvidim... chtěl bych si to přečít, ať si udělám svůj obrázek
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III